ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Ικάρντι πέταξε καρφί για την Ίντερ μετά το νέο του κρεσέντο

PSG's Mauro Icardi, left, jubilates after scoring during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Mauro Icardi, left, jubilates after scoring during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Μάουρο Ικάρντι προσέφερε νέο επιθετικό σόου με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή τη φορά κόντρα στην Μαρσέιγ, και στο φινάλε του αγώνα φρόντισε να ρίξει τη σπόντα του για την Ίντερ.

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν ήταν μέσα στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε για τη φετινή σεζόν όσον αφορά στην Ίντερ και κάπως έτσι χρειάστηκε να φτάσουμε στο... παρά ένα πριν το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Παρί Σεν Ζερμέν ως το φινάλε της σεζόν.

Αυτό πάντως δεν πτοεί τον 26χρονο Αργεντινό και μέχρι στιγμής δείχνει να ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτά που ζητάει από αυτόν η πρωταθλήτρια Γαλλίας, έχοντας να επιδείξει 4 γκολ στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του κόντρα σε Μπριζ (2 γκολ) και Μαρσέιγ (2 γκολ) και συνολικά 5 γκολ σε 6 εμφανίσεις του με την ομάδα του Παρισιού.

Η τελευταία του μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Μαρσέιγ το βράδυ της Κυριακής όχι μόνο του τόνωσε την αυτοπεποίθηση αλλά του έδωσε την ευκαιρία να ξεχάσει κάθε είδους διπλωματία και να ρίξει καρφί για την Ίντερ, την ομάδα στην οποία ανήκει.

PSG's Mauro Icardi scores the opening goal during the French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Kamil Zihnioglu)
PSG's Mauro Icardi scores the opening goal during the French League One soccer match between PSG and Marseille at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Oct. 27, 2019. (AP Photo/Kamil Zihnioglu) AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

"Είμαι χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχα και τη νίκη επί της Μαρσέιγ. Έχω παίξει με σπουδαίους πρωταθλητές αλλά αυτή η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η καλύτερη ομάδα στην οποία έχω παίξει.

Αισθάνομαι καλά και μπορώ να σκοράρω γκολ", δήλωσε ο Ικάρντι, ο οποίος μπορεί πάντως να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παρί στο φινάλε της σεζόν αν η γαλλική ομάδα καταβάλλει το ποσό των 70.000.000 ευρώ στην Ίντερ και τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ