ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Τούχελ έβγαλε στη σέντρα τους παίκτες του

PSG's coach Thomas Tuchel watches his team during the French League One soccer match between OSC Lille and Paris Saint-Germain at Stade Pierre Mauroy in Lille, France, Sunday, April 14, 2019.(AP Photo/Christophe Ena)
PSG's coach Thomas Tuchel watches his team during the French League One soccer match between OSC Lille and Paris Saint-Germain at Stade Pierre Mauroy in Lille, France, Sunday, April 14, 2019.(AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα όχι μόνο στέρησε από την Παρί την ευκαιρία για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου αλλά ώθησε τον Τόμας Τούχελ να δείξει με το δάχτυλο τους παίκτες του.

Ενός κακού μύρια έπονται. Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε την ευκαιρία απέναντι σε Λιλ και Ναντ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να σφραγίσει μαθηματικά την κατάκτηση του 6ου πρωταθλήματος τα τελευταία 7 χρόνια, όμως αντίθετα γνώρισε δύο εκτός έδρας ήττες (1-5 από την Λιλ, 2-3 από την Ναντ) και πλέον το κλίμα στους Παριζιάνους βάρυνε επικίνδυνα.

Η πρώτη πεντάρα που δέχτηκε μετα το 2000 σε ματς πρωταθλήματος αλλα και η πρώτη της φορά από το 2009 και μετά που υπέστη δύο διαδοχικές ήττες ήταν στοιχεία που προκάλεσαν ένταση στο εσωτερικό του συλλόγου, με τον Τόμας Τούχελ να τη βγάζει μάλιστα προς τα έξω.

"Απέναντι στην Ναντ παίξαμε πολύ άσχημα και δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι, θα μπορούσαμε να χάσουμε ακόμα και με 4-1 ή 5-1. Ήταν μία ήττα εντελώς διαφορετική από εκείνη που κάναμε κόντρα στην Λιλ. Δεν ήμασταν συμπαγείς, δεν γίναμε ποτέ επικίνδυνοι για τον αντίπαλο.

Υπερασπίζομαι πάντα τους παίκτες μου αλλά αυτή τη φορα δεν μπορώ να το κάνω", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος σε ερώτηση που δέχτηκε για την απουσία του Κιλιάν Εμπαπέ από την αποστολή (σ.σ. είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Γάλλου επιθετικού που ασκούσε κριτική για την εικόνα της ομάδας μετά την ήττα από την Λιλ), είπε:

"Είναι δικές μου επιλογές και δεν οφείλω εξήγηση σε κανέναν, είναι θέμα δικό μου το πώς θα διαχειριστώ συγκεκριμένες καταστάσεις".

Σημειώνεται πως το ερχόμενο ματς-μπολ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι κόντρα στην Μονακό και χρειάζεται μόνο τη νίκη αν θέλει να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο από την 33η αγωνιστική.

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ