ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Τούχελ έβγαλε στη σέντρα τον άτακτο Νεϊμάρ!

PSG forward Neymar, right, talks to PSG coach Thomas Tuchel after he was replaced by PSG forward Julian Draxler during the group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG forward Neymar, right, talks to PSG coach Thomas Tuchel after he was replaced by PSG forward Julian Draxler during the group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Το επεισόδιο του Νεϊμάρ με οπαδό μετά την ήττα της Παρί στον τελικό Κυπέλλου από την Ρεν δεν άρεσε στον Τόμας Τούχελ, με τον Γερμανό να είναι αυστηρός στις δηλώσεις του για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Η επιστροφή του Νεϊμάρ στη δράση μετά από τον πρόσφατο τραυματισμό του δεν συνοδεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την Παρί Σεν Ζερμέν να χάνει με 6-5 στα πέναλτι από την Ρεν (2-2 η κανονική διάρκεια και τα πέναλτι) και να βλέπει να της γλιστρά το Κύπελλο Γαλλίας μετά από τέσσερις σερί κατακτήσεις.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το γεγονός που αμαύρωσε το comeback του Βραζιλιάνου σταρ αλλά και η συμπεριφορά του, καθώς τσακώθηκε έντονα και χτύπησε οπαδό στα επίσημα στο πλαίσιο της απονομής και κινδυνεύει πλέον με τιμωρία από την γαλλική ομοσπονδία που μπορεί να ξεπεράσει και τις τέσσερις αγωνιστικές ποινής!

Το πόσο άσχημες εντυπώσεις δημιούργησε ο Νεϊμάρ, μπορεί μάλιστα να το αντιληφθεί κανείς από την επίσημη τοποθέτηση του Τόμας Τούχελ, με τον τεχνικό της Παρί να παραχωρεί τη Δευτέρα του Πάσχα (29/4) συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός αγώνα πρωταθλήματος με την Μονπελιέ και να ασκεί αυστηρή κριτική στον παίκτη του.

"Δεν μου άρεσε, δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις τέτοια πράγματα. Δεν είδα τι έγινε αλλά μου το είπαν όλοι.

Δεν είναι εύκολο πράγματα να αποδεχτείς την ήττα αλλά θα πρέπει να δείχνεις σεβασμό. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνεις σε καυγά με θεατή", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ