ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν: Κτύπησε φίλαθλο στα επίσημα ο Νεϊμάρ

PSG's Neymar, left, argues with Rennes' goalkeeper Tomas Koubek, right, during the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar, left, argues with Rennes' goalkeeper Tomas Koubek, right, during the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο Νεϊμάρ δεν κατάφερε να οδηγήσει την Παρί στο Κύπελλο επί της Ρεν και κατά την απονομή είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με έναν φίλαθλο στα επίσημα που τον τραβούσε βίντεο και μάλιστα τον κτύπησε. (VIDEO)

Η Παρί Σεν-Ζερμέν το βράδυ του Σαββάτου ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Ρεν με το Νεϊμάρ παρά το γκολ που πέτυχε να μην μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Βραζιλιάνος φαίνεται είχε νεύρα από την απώλεια του τροπαίου και κατά την απονομή αντέδρασε απότομα και είχε έναν διαπληκτισμό με έναν φίλαθλο που βρέθηκε στα επίσημα με σχετικό βίντεο από την εξέδρα να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και να έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Σε αυτό φαίνεται ο Νεϊμάρ μαζί με τους συμπαίκτες του να ανεβαίνει τα σκαλιά για να πάει να πάρει το μετάλλιο του. Εκεί ήταν και ένας οπαδός που τραβούσε βίντεο τους παίκτες της Παρί και φυσικά και τον Βραζιλιάνο.

Αυτό όμως δεν άρεσε στο Νέι ο οποίος του έπιασε το κινητό από το χέρι και το κατέβασε με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν έναν διαπληκτισμό και ο Νεϊμάρ στη συνέχεια να τον σπρώξει και τους παίκτες της Παρί να σπεύδουν για να σβήσουν τη φωτιά.

Δείτε το βίντεο:

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ