ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν: Εμπνευσμένη από το Κατάρ η νέα τρίτη εμφάνιση

PSG's Kylian Mbappe, centre, celebrates with PSG's Julian Draxler, centre right, after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Kylian Mbappe, centre, celebrates with PSG's Julian Draxler, centre right, after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Michel Euler) AP

Διέρρευσαν οι εμφανίσεις της Παρί Σεν-Ζερμέν για την επόμενη σεζόν και η τρίτη είναι εμπνευσμένη από το Κατάρ - χώρα του ιδιοκτήτη της γαλλικής ομάδας - όπως διαπιστώνουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Μπορεί η τρέχουσα σεζόν να έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και να μην έχει σηματοδοτηθεί η επιστροφή στη δράση, αλλά οι ομάδες σχεδιάζουν τις εμφανίσεις της επόμενης.

Η σελίδα που εξειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα, Footy Headlines, διέρρευσε τις εμφανίσεις της Παρί Σεν-Ζερμέν. Η πρώτη ήδη είχε διαρρεύσει και είναι επετειακή για τα 50 χρονια από την ίδρυση της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, αλλά η τρίτη έκανε εντύπωση.

Σύμφωνα με έγκυρα γαλλικά media όπως το RMC (Radio Monte Carlo) και το Onze Mondial είναι εμπνευσμένη από το Κατάρ.

Παρί Σεν-Ζερμέν: Εμπνευσμένη από το Κατάρ η νέα τρίτη εμφάνιση

Τη χώρα δηλαδή του ιδιοκτήτη της ομάδας, Νάσερ Αλ Κελάιφι και του fund (Qatar Sports Investments) που διοικεί την Παρί.

Πέρα από το μωβ που παραπέμπει στη σημαία της αραβικής χώρας, κυριαρχεί το χρυσό (στον κεντρικό χορηγό, στο έμβλημα και το brand του Jordan), το λευκό και το μαύρο.

Είναι η τρίτη διαδοχική σεζόν που η Παρί χρησιμοποιεί τη σειρά Jordan σε μία από τις τρεις εμφανίσεις της. Βέβαια, τη τρέχουσα σεζόν επιλέχθηκε η δεύτερη εμφάνιση, σε κόκκινο χρώμα, αντίθετα με τη σεζόν 2018/19 που ήταν η τρίτη και είχε μαύρο χρώμα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ