ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: "Fantastic 4" με 816 γκολ και προβλήματα

PSG's Neymar, right, celebrates with teammate Edinson Cavani, right, and Kylian Mbappe, center, during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar, right, celebrates with teammate Edinson Cavani, right, and Kylian Mbappe, center, during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο Νεϊμάρ ξέμεινε στην Παρί, οι Άραβες έφεραν στον Τούχελ τον Ικάρντι και παρέα με τους Καβάνι, Εμπαπέ ο Γερμανός προπονητής έχει να διαχειριστεί μια τετράδα 816 γκολ που όμως είναι προβληματική.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πρόσθεσε στην επιθετική της γραμμή και τον γκολεαδόρ Μάουρο Ικάρντι με δανεισμό από την Ίντερ. Με την απόκτηση του Αργεντινού, οι Άραβες του Παρισιού έχουν δημιουργήσει μία επιθετική τετράδα που θα ήταν ονειρική αν δεν ήταν προβληματική.

Οι Παριζιάνοι, λοιπόν, έχουν καταφέρει αυτή τη στιγμή να διαθέτουν στην επίθεσή τους τέσσερις ποδοσφαιριστές "ερωτευμένους" με το γκολ. Μια ματιά στα στατιστικά τους σε συλλογικό επίπεδο, αρκεί.

Τα κατορθώματα των "F4": Ο γηραιότερος της παρέας, Έντινσον Καβάνι (32 ετών) σε 538 επίσημα ματς έχει σκοράρει 336 γκολ, μοιράζοντας παράλληλα και 62 ασίστ.

Ο ανερχόμενος σούπερ σταρ και για πολλούς επόμενος μόνιμος νικητής της "Χρυσής Μπάλας", Κιλιάν Εμπαπέ παρότι μόλις 20 ετών έχει σε 152 παιχνίδια: 89 γκολ και 59 ασίστ.

Ο Νεϊμάρ (27 ετών) των 222 εκατ. ευρώ που ήθελε άλλα δεν έφυγε από το Παρίσι μετράει σε 378 αγώνες, 226 γκολ και 140 ασίστ. Ξεχωριστά τα νούμερα του "Νέι" στην Παρί είναι φοβερά. Απλά, αυτό το " μένω - φεύγω", οι τραυματισμοί και η αδυναμία για διάκριση στο Champions League έχουν κάνει τα 51 γκολ σε 58 παιχνίδι να περάσουν στα ψιλά.

Όσον αφορά στον Μαουρίτο Ικάρντι (26 ετών), ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί σε 291 ματς και έχει βρει δίχτυα 165 φορές. Επίσης, έχει φτιάξει και 32 γκολ για τους εκάστοτε συμπαίκτες του.

Αποτέλεσμα μ' ένα τεράστιο αλλά: Όλοι αυτοί μαζί έχουν σκοράρει συνολικά 816 γκολ. Συναρπαστικό και τρομακτικό θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς εάν αυτή η τετράδα δεν ήταν από τις πλέον προβληματικές στο κομμάτι της "χημείας" και όχι μόνο.

Ο Καβάνι δεν τα έβρισκε κάποτε με τον Νεϊμάρ για το ποιος θα χτυπάει τα πέναλτι, ο Νεϊμάρ γενικά δεν τα βρίσκει με τον εαυτό του στο Παρίσι, ο Μάουρο Ικάρντι επίσης δεν είναι σταθερός, ενώ ο πιο λογικός και ήρεμος Κιλιάν Εμπαπέ έχει μπροστά του την πρόκληση να συνεργαστεί με τους τρεις και να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης που αποτελεί άλλωστε και το μεγάλο στόχο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ