ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν: "Μαζί μας και την επόμενη σεζόν ο Εμπαπέ"

PSG's Kylian Mbappe celebrates after his team scored during the French League One soccer match between OSC Lille and Paris Saint-Germain at Stade Pierre Mauroy in Lille, France, Sunday, April 14, 2019.(AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after his team scored during the French League One soccer match between OSC Lille and Paris Saint-Germain at Stade Pierre Mauroy in Lille, France, Sunday, April 14, 2019.(AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Η Παρί Σεν-Ζερμέν με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει στην ομάδα διασκεδάζοντας την ανησυχία που προκάλεσαν οι δηλώσεις του 20χρονου Γάλλου επιθετικού.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ άφησε με δηλώσεις το μέλλον του στην Παρί Σεν-Ζερμέν να αιωρείται κατά την παραλαβή του βραβείου του ως παίκτης της χρονιάς στη Ligue 1.

"Πιστεύω ότι φτάνω στο πρώτο ή στο δεύτερο σημείο αναφοράς της καριέρας μου. Ίσως είναι η στιγμή να έχω περισσότερες ευθύνες, οι οποίες μπορεί να είναι στην Παρί με μεγάλη χαρά ή κάπου αλλού με νέο πρότζεκτ", υποστήριξε το βράδυ της Κυριακής (19/5) ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός.

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας φρόντισε να διασκεδάσει τις ανησυχίες μέσω ανακοίνωσης που δημοσίευσε αρχικά στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media τη Δευτέρα (20/5). Ξεκαθάρισε ότι ο Εμπαπέ θα μείνει στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν.

"Πολύ ισχυροί σύνδεσμοι ενώνουν την Παρί Σεν-Ζερμέν και τον Κιλιάν Εμπαπέ εδώ και δύο χρόνια. Αυτή η κοινή ιστορία θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν με τη φιλοδοξία να γράψουμε ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η 50ή επέτειος από την ίδρυσή μας είναι μια ευκαιρία να γράψουμε όλοι μας μια μεγάλη σελίδα στην ιστορία μας. Καθένας πρέπει ν' αποτελεί μέρος αυτής, προχωράμε πάντα ενωμένοι σ' αυτό το στόχο".

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ