ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ ενημέρωσε πως θέλει να φύγει το τέλος της σεζόν

PSG's Kylian Mbappe reacts during the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP)
PSG's Kylian Mbappe reacts during the Champions League final soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Luz stadium in Lisbon, Portugal, Sunday, Aug. 23, 2020. (David Ramos/Pool via AP) DAVID RAMOS/POOL VIA AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των "Times", ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν επανέρχεται στο προσκήνιο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των " Times", ο 21χρονος σούπερ σταρ ενημέρωσε τους διοικούντες τη γαλλική ομάδα πως επιθυμεί να αποχωρήσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Γάλλος επιθετικός, που είχε καταλυτική συμβολή στην πορεία της Παρί μέχρι τον τελικό του Champions League, υποστήριξε πως αναζητά μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του. Οι ιθύνοντες του συλλόγου αναμένεται να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει κάτοικος Παρισιού, βελτιώνοντας τις ετήσιες αποδοχές του, ωστόσο δύσκολα θα καταφέρουν να του αλλάξουν γνώμη.

Ο Εμπαπέ θεωρεί πως ο κύκλος στην Παρί πρέπει να κλείσει το καλοκαίρι του 2021, ύστερα από μία τριετία στην ομάδα. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως αν δεν είχε προκύψει η πανδημία του κορονοϊού, ο νεαρός φορ δεν αποκλείεται να φορούσε αυτή την στιγμή τη φανέλα της Ρεάλ, αφού είχαν αρχίσει διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως και να 'χει, το επόμενο καλοκαίρι θα είναι "καυτό" για τον Εμπαπέ, αφού είναι δεδομένο πως όλοι οι κορυφαίοι σύλλογοι θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Γιούργκεν Κλοπ, ενώ κι η Μπαρτσελόνα θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ειδικά αν ο Λιονέλ Μέσι αποχωρήσει από το σύλλογο.

Photo Credits: David Ramos/Pool via AP

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ