ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ κινδυνεύει ακόμα και με 7 αγωνιστικές αποκλεισμό

FILE - In this Jan.26, 2020 file photo, PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France. Paris Saint-Germain has been declared French league champion after the soccer season ended early because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Michel Spingler, File)
FILE - In this Jan.26, 2020 file photo, PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Lille and PSG at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France. Paris Saint-Germain has been declared French league champion after the soccer season ended early because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Michel Spingler, File) AP PHOTO/MICHEL SPINGLER, FILE

Ο άγριος καυγάς μεταξύ του Νεϊμάρ και του Άλβαρο Γκονθάλεθ στο Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ είναι πιθανό να φέρει βαριά καμπάνα στους δύο ποδοσφαιριστές, με γαλλικό μέσο να αποκαλύπτει πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ κινδυνεύει να χάσει ακόμα και επτά ματς πρωταθλήματος.

Χειρότερη εκκίνηση στη φετινή Ligue 1 δεν θα μπορούσε να προβλέψει ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος της Παρί Σεν Ζερμέν, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να διεκδικεί τον Αύγουστο σε 90 λεπτά το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League και τώρα να μετράει μόνο αποτυχίες στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, δεν έχει μαζέψει ούτε έναν βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές γνωρίζοντας την ήττα τόσο από την Λανς (εκτός έδρας) όσο και από την Μαρσέιγ (εντός έδρας) με το ίδιο σκορ (1-0), με τους πρωτευουσιάνους να έχουν μάλιστα και έξτρα απώλειες από το ντέρμπι με τους Φωκαείς.

Αυτές ήρθαν στις καθυστερήσεις με τις αποβολές των Κουρζαουά, Παρέδες και Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο να είναι πάντως σε πολύ χειρότερη μοίρα σε σύγκριση με τους άλλους δύο καθώς χτύπησε τον αμυντικό της Μαρσέιγ, Άλβαρο Γκονθάλεθ, και η κόκκινη κάρτα βγήκε από το τσεπάκι του διαιτητή αφού συμβουλεύτηκε το VAR.

Ο Νεϊμάρ, απευθυνόμενος στον τέταρτο διαιτητή, κατηγόρησε τον Ισπανό στόπερ πως του έκανε ρατσιστική επίθεση, αποκαλώντας τον "μαϊμού, πουτ@@ας γιο", και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, αναμένεται να εξετάσει τη φάση η πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για εκδώσει απόφαση αναφορικά με την τιμωρία του.

Σύμφωνα μάλιστα με το "RMC Sport", υπάρχει ενδεχόμενο να τιμωρηθεί ακόμα και με επτά αγωνιστικές αποκλεισμό ο Βραζιλιάνος καθώς η πράξη του είναι πιθανόν να ερμηνευτεί ως "επιθετική δράση που συνέβη εκτός παιχνιδιού και δεν προκάλεσε τραυματισμό στον αντίπαλό του".

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως στο μικροσκόπιο της γαλλικής ομοσπονδίας θα μπουν και οι ισχυρισμοί του Νεϊμάρ για τον Γκονθάλεθ, με τον στόπερ της ομάδας της Μασσαλίας να κινδυνεύει από την πλευρά του να τιμωρηθεί με δέκα αγωνιστικές αποκλεισμό σε περίτπωση που κριθεί ένοχος για ρατσιστική επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ