ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: "Ο Νεϊμάρ θα πιέσει για να φύγει τον Ιανουάριο"

FILE - In this Aug. 10, 2019, photo, PSG's Neymar attends a training session at Camp des Loges in Saint Germain en Laye, outside Paris, France. Neymar looks set to stay at Paris Saint-Germain as the clock ticks down on the French league's transfer window, which closed at midnight Monday, Sept. 2.(AP Photo/Francois Mori, File)
FILE - In this Aug. 10, 2019, photo, PSG's Neymar attends a training session at Camp des Loges in Saint Germain en Laye, outside Paris, France. Neymar looks set to stay at Paris Saint-Germain as the clock ticks down on the French league's transfer window, which closed at midnight Monday, Sept. 2.(AP Photo/Francois Mori, File) AP PHOTO/FRANCOIS MORI, FILE

Η καταλανική "Sport" αποκάλυψε πως ο Νεϊμάρ είναι θυμωμένος με το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα και θα πιέσει την Παρί Σεν Ζερμέν για να αποχωρήσει τον Ιανουάριο του 2019.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που πάλεψε περισσότερο από κάθε άλλη (τις Ρεάλ και Γιουβέντους για την ακρίβεια) για να κάνει δικό της τον Νεϊμάρ και να πετύχει τη μεγάλη επιστροφή του δύο χρόνια πριν το επεισοδιακό του αντίο, παρόλα αυτά η προσπάθειά της έπεσε στο κενό.

Αιτία το ότι δεν μπόρεσε να βρει τη χρυσή τομή με την Παρί Σεν Ζερμέν στο οικονομικό, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να συνειδητοποιεί λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών πως είναι παγιδευμένος στο Παρίσι και να οργίζεται.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η "Sport", με την καταλανική εφημερίδα να αναφέρει με σημερινό δημόσιεύμά της πως ο Νεϊμαρ είναι στενοχωρημένος και συνάμα θυμωμένος με την εξέλιξη του μεταγραφικού σίριαλ με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Παρί Σεν Ζερμέν: "Ο Νεϊμάρ θα πιέσει για να φύγει τον Ιανουάριο"

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει μάλιστα πως το φλερτ του με την Μπαρτσελόνα δεν τελείωσε οριστικά αλλα θα αναζωπυρωθεί σε λίγους μήνες, με τον "Νέι" να είναι αποφασισμένος να πιέσει τους Παριζιάνους για να ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρησή του τον στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori, File

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

H απόλυτη ανατροπή: ο Νεϊμάρ μένει στην Παρί!
Επίσημο: Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν ο Ικάρντι
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ