ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν-Ζερμέν: Παίρνει Αντέρ Ερέρα

Manchester United's Ander Herrera during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Feb 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Ander Herrera during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Feb 3, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Παρί Σεν-Ζερμέν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 29χρονου Βάσκου μέσου, Αντέρ Ερέρα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το συμβόλαιο του Αντέρ Ερέρα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα επεκταθεί.

Ο 29χρονος Βάσκος μέσος από τον Ιανουάριο είχε το δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα ήθελε για ν' αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας. Σύμφωνα με βρετανικά, ισπανικά και γαλλικά media βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παρί Σεν-Ζερμέν για να συνεχίσει στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας την καριέρα του.

Ο Τόμας Τούχελ προορίζει τον Ερέρα ως παρτενέρ του Μάρκο Βεράτι στο κέντρο της πρωτοπόρου της Ligue 1. Οι ετήσιες απολαβές του στην Παρί θ' ανέρχονται σε 8.000.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει τριετή διάρκεια.

Γεννήθηκε στο Μπιλμπάο και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σαραγόσα, μέχρι να τον πάρει η Αθλέτικ το 2011. Από τα "λιοντάρια" πωλήθηκε στη Γιουνάιτεντ το 2014 αντί 37.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ