ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Πρώτος στόχος ο Ντε Χέα για αντί-Μπουφόν

Manchester United goalkeeper David de Gea reacts after Barcelona's goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United goalkeeper David de Gea reacts after Barcelona's goal during the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester United and FC Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, April 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Παρί Σεν Ζερμεν αποχαιρέτησε τον Τζανλουίτζι Μπουφόν και ρίχτηκε άμεσα στη μάχη για τον αντικαταστάτη του, καταθέτοντας πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Νταβίντ Ντε Χέα.

Την Τετάρτη είπε οριστικό αντίο στον Τζανλουίτζι Μπουφόν αποφασίζοντας να μην ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του τη νέα σεζόν και πριν καν στεγνώσει το μελάνι από τις ανακοινώσεις αποχαιρετισμού, βγήκε ήδη στην αγορά για το διάδοχό του κάτω από τα γκολπόστ.

Ο εκλεκτός της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται μάλιστα να είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, με τους Times του Λονδίνου και το αμερικανικό Espn να αποκαλύπτουν πως οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν κάνει ήδη κίνηση για να κάνουν δικό τους τον 28χρονο γκολκίπερ, επωφελούμενοι από το γεγονός πως έχει αρνηθεί να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τους "κόκκινους διαβόλους".

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία σενάρια, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι διατεθειμένος να προσφέρει το ποσό των 70.000.000 ευρώ για να πείσει την Γιουνάιτεντ να αφήσει ελεύθερο τον Ντε Χέα έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, ενώ επίκειται ραντεβού στο Κατάρ του μεγαλοατζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, με διοικούντες τον γαλλικό σύλλογο, για να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Ισπανού.

Σημειώνεται ότι εκτός από τον Ντε Χέα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Παρί για το Νο 1, ψηλά στη λίστα της βρίσκεται και ο Κέιλορ Νάβας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ