ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει Μανέ για διάδοχο του Νεϊμάρ

PSG's Neymar, center, celebrates with PSG's Pablo Sarabia, left and PSG's Mauro Icardi after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between PSG and Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar, center, celebrates with PSG's Pablo Sarabia, left and PSG's Mauro Icardi after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between PSG and Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Η Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα σε περίπτωση αποχώρησης του Νεϊμάρ στο φινάλε της σεζόν, με τον Λεονάρντο να έχει επιλέξει τον Σαντιό Μανέ για να πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου φορ.

Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα ο παίκτης που φλέρταρε έντονα με την Παρί Σεν Ζερμέν για όσο διάστημα ήταν στον αέρα ο Νεϊμάρ, ωστόσο η παραμονή του "Νέι" στην Πόλη του Φωτός είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει ο Αργεντινός στην Γιουβέντους.

Αυτό πάντως δεν σταμάτησε τους Παριζιάνους από το να... ψάχνονται για το ενδεχόμενο ανανέωσης του ρόστερ τους και σύμφωνα με ρεπορτάζ του "France Football", έχουν ήδη εντοπίσει τον παίκτη που θα ήθελαν να αποκτήσουν σε περίπτωση που ο Νεϊμάρ κουνήσει μαντήλι (με επόμενο σταθμό πιθανότατα την Μπαρτσελόνα) στο τέλος της σεζόν.

Liverpool's Sadio Mane, right, controlls the ball by Everton's Mason Holgate during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Sadio Mane, right, controlls the ball by Everton's Mason Holgate during the English Premier League soccer match between Liverpool and Everton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Wednesday, Dec. 4, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Αυτός είναι ο Σαντιό Μανέ, με το ρεπορτάζ του γαλλικού μέσου να αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Γαλλίας, Λεονάρντο, θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για αντί-Νεϊμάρ σε περίπτωση που η Παρί βάλει ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία της από την πώληση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Το ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως η Παρί υπολογίζει πως θα χρειαστεί γύρω στα 100.000.000 ευρώ για να πετύχει deal με την Λίβερπουλ για τον 27χρονο Σενεγαλέζο φορ, με τους Ματία Ντε Σίλιο (Γιουβέντους) και Καλιντού Κουλιμπαλί (Νάπολι) να είναι δύο ακόμα παίκτες που εξετάζονται, για την ενίσχυση της αμυντικής θωράκισής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ