ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές ο Νεϊμάρ

Red Star's El Fardou Ben Nabouhane, left, tries to stop PSG forward Neymar during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Red Star's El Fardou Ben Nabouhane, left, tries to stop PSG forward Neymar during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο Νεϊμάρ τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA με τρεις αγωνιστικές για το ξέσπασμα του μετά την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον αποκλεισμό των Γάλλων από το Champions League.

Με τιμωρία τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Νεϊμάρ για το ξέσπασμα του στο instagram μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

Ο Βραζιλιάνος ο οποίος είχε κληθεί σε απολογία από την UEFA είχε χρησιμοποιήσει ακραίες εκφράσεις για τη φάση που έκρινε την αναμέτρηση της Παρί με τη Γιουνάιτεντ, για το πέναλτι που έστειλε την ομάδα του Μάντσεστερ στους 8 του Champions League.

Ο Νεϊμάρ είχε γράψει: " Αυτό είναι αηδιαστικό. Έβαλαν τέσσερις ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο να κοιτάζουν στην κάμερα το slow-motion. Αυτό δεν υπάρχει! Πως έπρεπε δηλαδή να βάλει τα χέρια του πίσω από την πλάτη; Άντε γ@μηθε....ε".

Τελικά η UEFA πήρε την απόφαση να τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές των Βραζιλιάνο σταρ ο οποίος θα χάσει τα τρία πρώτα παιχνίδια της Παρί για το Champions League την επόμενη σεζόν.

Η ποινή στο Νεϊμάρ ανακοινώθηκε από την UEFA τη Μεγάλη Παρασκευή μαζί με αρκετές ακόμη αποφάσεις για το Champions League και το Europa League.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ