ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Τιμωρία και τέλος η σεζόν για Νεϊμάρ

PSG's Neymar reacts after missing a scoring chance during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nice at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar reacts after missing a scoring chance during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nice at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών για το χτύπημα του σε φίλαθλο στον τελικό με τη Ρεν.

Ο Νεϊμάρ προχώρησε σε μία εντελώς αψυχολόγητη κίνηση στον τελικό Κυπέλλου Γαλλίας μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεν. Η ήττα της ομάδας του τον εκνεύρισε και στα επίσημα του γηπέδου είχε έναν διαπληκτισμό με έναν φίλαθλο, τον οποίο έσπρωξε επειδή τραβούσε βίντεο.

Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι τιμωρεί τον Νεϊμάρ γι' αυτή του την ενέργεια για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα επόμενα ματς με Ανζέρ, Ντιζόν και Ρεμς, τα οποία είναι και τα τελευταία της σεζόν. Από τα δύο επόμενα παιχνίδια της Παρί θα λείπει και ο Κίλιαν Εμπαπέ που τιμωρήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή (3/5) με την ίδια ποινή για επικίνδυνο φάουλ.

Ο Νεϊμάρ φαίνεται ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει καθόλου τα νεύρα του, αφού την Τετάρτη (8/5) ήρθε στα χέρια με τον Γιούλιαν Ντράξλερ στην προπόνηση. Φαίνεται ότι τα κακά αποτελέσματα έχουν δυναμιτίσει για τα καλά το κλίμα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι τέσσερις παίκτες που δεν πουλάνε οι Παριζιάνοι
Ο Τεν Χαχ πήρε τον Ραϊόλα για να πάει στην Παρί
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ