ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Χοντρό πέσιμο στον Νεϊμάρ από τους οπαδούς

Παρί Σεν Ζερμέν: Χοντρό πέσιμο στον Νεϊμάρ από τους οπαδούς

Έξαλλοι οι φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν στο ματς με την Νιμ. Οι οπαδοί σήκωσαν πανό και τραγούδησαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του Νεϊμάρ, της οικογένειάς του, ενώ σχολίασαν και το περιστατικό στο ξενοδοχείο.

Πανικός! Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν ξέσπασαν κατά του Νεϊμάρ στη διάρκεια του ματς με την Νιμ. Ανεπιθύμητος ο Βραζιλιάνος στο Παρίσι και με την υπογραφή της κερκίδας πλέον. Υβριστικά πανό και συνθήματα κατά του Βραζιλιάνου και της οικογένειάς του.

" Π#@#@ γιε" τραγουδούσαν οι οπαδοί της Παρί εν χορώ με τους οργανωμένους να δίνουν το ρυθμό. Παράλληλα, σηκώθηκαν και πανό που ανέφεραν " ...Νεϊμάρ φύγε..."

Επίσης, υψώθηκε ένα μεγάλο πανό από τους οργανωμένους της παριζιάνικης ομάδας που έκανε αναφορά στο επεισόδιο που είχε ο Νεϊμάρ σε ξενοδοχείο με μία γυναίκα η οποία τον κατηγόρησε για βιασμό. Στην επίμαχη ανάρτηση, οι φίλαθλοι πίκαραν τον Νεϊμάρ, γράφοντας ότι τον έδειρε το μοντέλο.

Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται για την απόκτηση του Νεϊμάρ. Την ίδια στιγμή στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν εμμένει να ζητάει 200 εκατ. ευρώ για ν' αφήσει τον Βραζιλιάνο να πάει όπου θέλει.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ