ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Θέλει να ρίξει τη ρήτρα του Ικάρντι, αλλά...

PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 22, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 22, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι αρνητική να αγοράσει τον Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ, θέλει όμως να ρίξει τη ρήτρα των 70.000.000 ευρώ για να το κάνει.

Ο δανεισμός του Μάουρο Ικάρντι στην Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, η γαλλική ομάδα όμως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησης του με ελεύθερη μεταγραφή. Ο 27χρονος επιθετικός έδειξε τι μπορεί να κάνει, έχοντας 12 γκολ και 3 ασίστ σε 20 συμμετοχές στη Ligue 1, αλλά και 5 γκολ σε 6 αγώνες στο Champions League, δίνοντας έναν πολύ καλό λόγο στους διοικούντες τον σύλλογο για να τον κρατήσουν μόνιμα στη γαλλική πρωτεύουσα.

Από την άλλη όμως, όπως αναφέρει η "Gazzetta dello Sport", η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ρίξει τη ρήτρα που είχε συμφωνηθεί το περσινό καλοκαίρι, κάτω από τα 70.000.000 ευρώ. Η κατάσταση που διαμορφώθηκε λόγω του κορονοϊού και τα πολλά χαμένα έσοδα δεν επιτρέπουν μεγάλα ανοίγματα, γεγονός που οδηγεί σε διάθεση για επαναδιαπραγμάτευση του ποσού που πρέπει να δοθεί στην Ίντερ.

Ο ιταλικός σύλλογος όμως, μοιάζει να είναι αμετακίνητος ως προς αυτό, θέλοντας να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα. Ο Αντόνιο Κόντε μπορεί να μην "καίγεται" για να τον κρατήσει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα παραχωρηθεί με όρους που δεν θα κρίνονται ευνοϊκοί από την ομάδα του. Γι αυτό, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί διαφορετικά για να αποφέρει κέρδος στην Ίντερ. Πώς; Αποτελώντας ένα από τα έμψυχα ανταλλάγματα στο ενδεχόμενο που οι νερατζούρι κυνηγήσουν κάποιο από τα "μεγάλα ψάρια" του μεταγραφικού παζαριού, όπως ο Πολ Πογκμπά.

AP Photo/Michel Euler

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ