ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Το like του Ικάρντι σε Μπονούτσι που εξόργισε τους οπαδούς της Ίντερ

PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's fourth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's fourth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Μάουρο Ικάρντι θέλησε να δείξει την εκτίμησή του σε ένα σχόλιο του Λεονάρντο Μπονούτσι για την κατάκτηση του 9ου σερί σκουντέτο από την Γιουβέντους και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οπαδών της πρώην ομάδας του, Ίντερ.

Στο πρώτο ραντεβού που είχε με το 9ο διαδοχικό πρωτάθλημα δεν ήταν καθόλου συνεπής, χάνοντας με 2-1 από την Ουντινέζε, όμως στο δεύτερο match point δεν ήταν δυνατόν να λαθέψει η Γιουβέντους, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να επικρατεί 2-0 της Σαμπντόρια με τα γκολ των Ρονάλντο και Μπερναρντέσκι και να διευρύνει το εκπληκτικό σερί πρωταθλημάτων φτάνοντας μάλιστα τα 36 στο σύνολο.

Η χαρά των παικτών, του προπονητικού επιτελείου και των διοικούντων ήταν πολύ μεγάλη στο φινάλε, ωστόσο εκείνος που κατάφερε να κλέψει την παράσταση ήταν ο Λεονάρντο Μπονούτσι, που έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram:

"Αρχηγός μίας μεγάλης ομάδας,. Σε μία σουρεάλ χρονιά. Με μία πανδημία. Κόντρα σε όλα και σε όλους. Για τους οπαδούς μας. Για όποιον ήθελε πλέι οφ. Για όποιον πίστευε ότι θα μπορούσε να μας πάρει τον τίτλο.

Για όποιους μας έκαναν κριτική. Για όσους έπαψαν να μας πιστεύουν. Είναι το ωραιότερο πρωτάθλημα από όλα", ανέφερε στο ποστάρισμά του ο Ιταλός διεθνής στόπερ, για να ακολουθήσουν βροχή τα likes από τους πολυάριθμους φίλους των μπιανκονέρι στο ηχηρό μήνυμά του.

Πέρα ωστόσο από τον ενθουσιασμό που προκάλεσε -αναπόφευκτα- στους τιφόζι της Γιουβέντους, ο Μπονούτσι κατάφερε να ξεσηκώσει και τον Μάουρο Ικάρντι, με τον φορ της Παρί Σεν Ζερμέν να του χαρίζει απλόχερα ένα like προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Αυτές φυσικά προήλθαν από τους οπαδούς της Ίντερ, που δεν του συγχώρεσαν το γεγονός πως ξέχασε τόσο γρήγορα την κόντρα της Ίντερ με την Γιουβέντους (ήταν για μία εξαετία στο Μιλάνο) και δεν έχασαν την ευκαιρία να τον στολίσουν με απαξιωτικά σχόλια στα social media.

Inter Milan's Mauro Icardi, left, controls the ball ahead of Juventus' Leonardo Bonucci during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 18, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi, left, controls the ball ahead of Juventus' Leonardo Bonucci during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 18, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο από έναν μέτριο παίκτη" και "Στα 28 χρόνια κατέληξε σε ένα πρωτάθλημα τρίτης διαλογής σηκώνοντας τρόπαια που έχουν ίδια αξία με τα πρωταθλήματα στην Βόρεια Ευρώπη" ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ