ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τελεσίγραφο της Μπαρτσελόνα στον Ραμπιό

PSG's Adrien Rabiot runs after the ball during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Metz at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Adrien Rabiot runs after the ball during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Metz at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να περιμένει για πολύ τον 23χρονο μέσο της Παρί Σεν-Ζερμέν, Αντριάν Ραμπιό, και περιμένει οριστικές εξελίξεις εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Ο Αντριάν Ραμπιό βρίσκεται στην Ασία και μετά τα φιλικά στη Σιγκαπούρη για το International Champions Cup (ΙCC) ετοιμάζεται ν' ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας για την Κίνα (Shenzhen) και την αναμέτρηση με τη Μονακό (4/8, 15:00)για τoTrophée des champions.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον 23χρονο Γάλλο μέσο, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να τον περιμένει και πολύ. Σύμφωνα με την πρώτη σελίδα της "Sport", οι "μπλαουγκράνα" θα περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να "τρέξουν" τις διαπραγματεύσεις.

Κρίσιμη ημέρα θεωρείται η Πέμπτη (2/8), καθώς οι εκπρόσωποι του Γάλλου θα συναντηθούν με τη διοίκηση της Παρί Σεν-Ζερμέν. Ο Ραμπιό έχει εκφράσει την επιθυμία του ν' αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Γαλλίας και οι "μπλαουγκράνα" τον καλούν να πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Photo credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ