ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Το τεράστιο ευχαριστώ του Εμπαπέ στον Μπουφόν

Paris Saint Germain's Kylian Mbappe arrives at the UNFP (Union of French Professional Footballers) ceremony, in Paris, France, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint Germain's Kylian Mbappe arrives at the UNFP (Union of French Professional Footballers) ceremony, in Paris, France, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμο της με τον Τζανλουίτζι Μπουφον και ο Κιλιάν Εμπαπέ φρόντισε να αποχαιρετήσει τον Ιταλό θρύλο με ένα ιδιαίτερο ποστάρισμα.

Όταν οι δυο τους βρέθηκαν αντίπαλοι στα ημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2016-17, ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είχε μιλήσει ως γκολκίπερ της Γιουβέντους με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ που εκείνη την περίοδο έβλεπε να ανατέλλει το άστρο του στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό ουρανό αγωνιζόμενος για την Μονακό.

Το καλοκαίρι του 2018 η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να συναντηθούν οι δρόμοι τους και να είναι για έναν χρόνο μαζί στο Παρίσι, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα με την Παρί Σεν Ζερμέν, παρόλα αυτά η σχέση τους διακόπηκε απότομα, με τη διοίκηση των Παριζιάνων να παίρνει την απόφαση να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μπουφόν και τη νέα σεζόν.

Η είδηση αυτή στενοχώρησε τον Εμπαπέ, με τον 20χρονο επιθετικό να φροντίζει πάντως με ένα ιδιαίτερο ποστάρισμα στο Instagram να γλυκάνει την αποχώρηση του Μπουφόν, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον 41χρονο πορτιέρε.

"Τζίτζι, μόλις διάβασα την είδηση. Το να παίζω μαζί σου, αν και ήταν μόνο για έναν χρόνο μέσα στην τεράστια καριέρα σου, ήταν πολύ ευχάριστο επειδή δεν είχα πιστέψει ποτέ ότι θα είχα αυτή την ευκαιρία. Οι συμβουλές σου και η καλή σου διάθεση ήταν πολύτιμα για όλη τη σεζόν.

Μου έδωσες τόσα πολλά μέσα σε 12 μόλις μήνες που θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων. Είσαι και θα παραμείνεις για πάντα ένας μεγάλος άνθρωπος αυτού του αθλήματος. Ένα τεράστιο ευχαριστώ", σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας.

Το τεράστιο ευχαριστώ του Εμπαπέ στον Μπουφόν

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ