ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Τούχελ: "Λίγες ελπίδες να παίξει ο Καβάνι στο Μάντσεστερ"

PSG coach Thomas Tuchel and PSG's Edinson Cavani speak during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG coach Thomas Tuchel and PSG's Edinson Cavani speak during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο τεχνικός της Παρί Σεν-Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, εμφανίστηκε εξαιρετικά απαισιόδοξος για τη συμμετοχή του Έντινσον Καβάνι στο πρώτο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (12/2, 22:00) για τους 16 του Champions League. Ποια επιθετική τριάδα σκέφτεται για το "Ολντ Τράφορντ".

H Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Μπορντό, ωστόσο ο Έντινσον Καβάνι αποχώρησε τραυματίας κι αντικαταστάθηκε. Από την πρώτη στιγμή εκφράστηκαν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του στο πρώτο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (12/2, 22:00) , στο "Ολντ Τράφορντ για τους 16 του Champions League.

Ο 45χρονος Γερμανός τεχνικός της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας εμφανίστηκε εξαιρετικά απαισιόδοξος για τη συμμετοχή του 31χρονου Ουρουγουανού φορ.

"Δεν είναι καλά τα νέα. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι πολύ δύσκολα θα παίξει. Υπάρχει μικρή ελπίδα, αλλά η πρώτη διάγνωση δεν είναι καλή", υποστήριξε ο Τούχελ.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός έχει τεθεί ήδη ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί, Νεϊμάρ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τη Στρασμπούρ. Σε περίπτωση απουσίας και του "Ματαδόρ" (παρατσούκλι του Καβάνι), πιθανότατα οι Άνχελ Ντι Μαρία και Σεμπάστιαν Ντράξλερ θα πλαισιώσουν τον Κιλιάν Εμπαπέ στην επιθετική τριάδα της πρωτοπόρου της Ligue 1.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ