ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρώσος ο αντί - Βαζέχα στη Σπάρτη

Ρώσος ο αντί - Βαζέχα στη Σπάρτη

Ο αντικαταστάτης του Κριστόφ Βαζέχα στην τεχνική ηγεσία της Σπάρτης είναι ο Ρώσος Αντρέι Τσερνίσοφ, ο οποίος το 1996-1997 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Λύση από τη Ρωσία βρήκε η Σπάρτη για τη θέση του προπονητή. Μετά το "διαζύγιο" με τον Κριστόφ Βαζέχα, η ομάδα της Λακωνίας κινήθηκε στην ξένη αγορά και συμφώνησε με τον Αντρέι Τσερνίσοφ. Ο 50χρονος τεχνικός είχε περάσει το 1996-1997 από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέγραψε 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Τσερνίσοφ αγωνιζόταν ως σέντερ μπακ και έπαιξε σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, αλλά και σε Αυστρία, Γερμανία. Ως προπονητής έκανε τα πρώτα του βήματα το 2002 στην εθνική Ελπίδων της Ρωσίας και στη συνέχεια εργάστηκε ως βοηθός στην εθνική Ρωσίας.

Δούλεψε ακόμα σε Σπάρτακ Μόσχας, Διναμό Τιφλίδας, Βιτέμπσκ, Ντιναμό Μπριάνσκ, Ακζαγίκ του Καζακστάν, Αλ Φαχαχεέλ και στη σέρβικη Σπαρτάκ Σουμπόντιτσα. Η Σπάρτη εξέδωσε ανακοίνωση για τη συμφωνία της με τον Τσερνίσοφ, στην οποία ανέφερε:

"Ευχαριστούμε τους κυρίους Νίκο Μυλιόρδο και Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για τη συνεισφορά τους στη συνεργασία μας με τον κύριο Τσερνίσοφ. Τον υποδεχόμαστε θερμά στην ομάδα μας και στην πόλη της Σπάρτης και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ