ΤΟΤΕΝΑΜ

Έρικσεν: "Ήμουν το μαύρο πρόβατο στην Τότεναμ"

Έρικσεν: "Ήμουν το μαύρο πρόβατο στην Τότεναμ"

Στο BBC Sports μίλησε ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος αποκάλυψε τι συνέβαινε τις μέρες πριν αφήσει την Τότεναμ για την Ίντερ.

Με το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ ο Κρίστιαν Έρικσεν αποχώρησε από την Τότεναμ, λίγους μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του, με προορισμό την Ίντερ. Ο Δανός μέσος παραχώρησε συνέντευξη στο BBC Sports και μίλησε για τον καιρό πριν αφήσει τα "σπιρούνια".

"Στην Αγγλία όταν το συμβόλαιό σου είναι μικρότερο σε διάρκεια σου φέρονται σαν να πρέπει να φύγεις τώρα. Στο τέλος έπαιξα περίπου 30 παιχνίδια που ήταν σαν αποχαιρετιστήρια. Αν έχεις συμβόλαιο που λήγει σύντομα είσαι σαν το μαύρο πρόβατο.

Κάθε φίλαθλος στο δρόμο με κοιτούσε σαν να μου έλεγε σε ευχαριστώ, αντίο και καλή τύχη. Αλλά ήμουν ακόμη εκεί. Ήταν περίεργο. Είναι καλό που είμαι σε ένα νέο μέρος και μπορώ να ξεκινήσω από την αρχή", υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, ο Έρικσεν αναφέρθηκε σε περιπτώσεις που πήρε στις "πλάτες" του το φταίξιμο για καταστάσεις των αποδυτηρίων: " Πήρα το φταίξιμο για πολλά πράγματα, ότι ήμουν ο κακός. Διάβαζα ότι ήμουν ο κακός των αποδυτηρίων. Από τότε που αποφάσισα ότι θα φύγω, δεν ήταν για μένα καλό να παραμένω εκεί".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ