ΤΟΤΕΝΑΜ

Κέιν: "Θέλουμε 7-8 νίκες για το Champions League"

Κέιν: "Θέλουμε 7-8 νίκες για το Champions League"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

O Χάρι Κέιν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο διάστημα της αποχής λόγω κορονοϊού και είναι έτοιμος για το μεγάλο comeback, θετοντας ως μεγάλο στόχο της Τότεναμ την έξοδο στο νέο Champions League.

Ο σοβαρός τραυματισμός που είχε υποστεί την Πρωτοχρονιά είχε θέσει ουσιαστικά νοκ-άουτ τον Χάρι Κέιν για το υπόλοιπο της σεζόν και τον ανάγκασε να "τρέχει" για να προλάβει το Euro 2020, με τον κορονοϊό να φέρνει ωστόσο τα πάνω-κάτω.

Οι τρεις μήνες αποχής από τη δράση έδωσαν στον Άγγλο διεθνή φορ την ευκαιρία να γίνει καλά και να είναι έτοιμος για το φινάλε της σεζόν, με τον ίδιο να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ πως θα πρέπει να κυνηγήσει η ομάδα του την έξοδο στο νέο Champions League.

"Θα πρέπει να βάλουμε στόχο να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη τετράδα. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμέσως μετά την επιστροφή μας στα γήπεδα και αν κάνουμε υπολογισμούς, ρεαλιστικά θα χρειαστεί να πάρουμε τη νίκη σε 7 ή 8 ματς για να πάρουμε μέρος στη νέα έκδοση του Champions League.

Κέιν: "Θέλουμε 7-8 νίκες για το Champions League"
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος μας και θα πρέπει να διασφαλίσουμε να ολοκληρώσουμε δυναμικά τη σεζόν αν θέλουμε να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση αυτή τη νέα σεζόν" , τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή η ομάδα του Βορείου Λονδίνου είναι στην 8η θέση της Premier League με 41 βαθμούς και έχει μπροστά της τις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γουλβς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, πέρα από τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ που έχουν τεράστιο προβάδισμα για τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ