ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Είναι σαν να πηγαίνεις σε μάχη με όπλο χωρίς σφαίρες"

Μουρίνιο: "Είναι σαν να πηγαίνεις σε μάχη με όπλο χωρίς σφαίρες"

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την ήττα από τη Λειψία με 1-0, ανησυχεί για την έλλειψη βασικών ποδοσφαιριστών, αλλά και για τα πολλά παιχνίδια που επιβαρύνουν τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η Τότεναμ ηττήθηκε 1-0 από τη Λειψία στο Λονδίνο και πλέον πρέπει να κάνει την ανατροπή στο Red Bull Arena, ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι Spurs ρίχτηκαν στη "μάχη" κόντρα στους Ταύρους χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Κέιν, ο Σον και ο Σισοκό, ενώ ο Λαμέλα που μπήκε ως αλλαγή δεν είχε κάνει ούτε μία προπόνηση. Έτσι, ο Μουρίνιο σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν είδαμε την αληθινή Τότεναμ στο τελευταίο 20λεπτό, κατά το οποίο πίεσε τους Ταύρους, ο Πορτογάλος τεχνικός ξέσπασε με έναν μονόλογο εξηγώντας την κατάσταση στην ομάδα του.

"Ας είμαστε ειλικρινής προς τα παιδιά, έκαναν ό,τι μπορούσαν. Ο Λαμέλα ήρθε απευθείας από τραυματισμό με καμία προπόνηση. Η μία οπτική είναι ότι έχουμε ένα υπέροχο σύνολο που προσπαθεί πάντα. Αλλά από την άλλη πλευρά βλέπεις πώς είμαστε αυτή τη στιγμή. Βλέπεις την άλλη ομάδα, παίζουν με τον Σικ, με τον Βέρνερ και τον Ενκούκου. Ο Ενκούκου είναι κουρασμένος; Βγαίνει και μπαίνει ο Φόρσμπεργκ. Ο Σικ είναι κουρασμένος; Βγαίνει και μπαίνει ο Πόουλσεν. Αυτή είναι η κατάστασή μας. Είναι σαν να πηγαίνεις σε μάχη με πιστόλι χωρίς σφαίρες"

Μάλιστα, ο Μουρίνιο μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα πολλά παιχνίδια που έχει να δώσει η Τότεναμ για τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, κάτι που κάνει την κατάσταση ακόμη πιο προβληματική.

"Αυτό που με ανησυχεί δεν είναι το 1-0, γιατί είναι ανοιχτό αποτέλεσμα. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αυτοί θα είναι οι παίκτες μας για πολλούς αγώνες. Πρέπει να ξαναπαίξουμε σε δύο ημέρες. Μπορούσαμε να δούμε ότι ο Λούκας είναι πεθαμένος, ο Μπέρχβαϊν το ίδιο, όπως και ο Λο Σέλσο. Η μία οπτική είναι ότι είμαι χαρούμενος για το σύνολό μου, η άλλη είναι ότι βρισκόμαστε σε πρόβλημα. Προβληματίζομαι ότι έχουμε επίσης την Premier League και το FA Cup" τόνισε με ανήσυχος Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ