ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο για Σον: "Δεν τον υπολογίζω για το υπόλοιπο της σεζόν"

Μουρίνιο για Σον: "Δεν τον υπολογίζω για το υπόλοιπο της σεζόν"

Η Τότεναμ ανακοίνωσε ότι ο Σον θα παραμείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες, με τον προπονητή των Spurs να δηλώνει ότι ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός πρόκειται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Σοβαρό πλήγμα δέχθηκε η Τότεναμ, η οποία χάνει το Σον με σπάσιμο στο δεξί του χέρι. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και η επίσημη τοποθέτηση των Spurs αναφέρει ότι πρόκειται να λείψει από την αγωνιστική δράση για αρκετές εβδομάδες.

Καθόλου αισιόδοξος δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Τότεναμ με την Λειψία ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε μάλιστα ότι δεν περιμένει να αγωνιστεί ο Σον ξανά αυτή τη σεζόν: "Θα μας λείψει ο Σον. Η ομάδα έγραψε μία καλή τοποθέτηση. Αν έγραφα εγώ την ανακοίνωση θα την έγραφα διαφορετικά. Θα μας λείψει. Δεν θα τον υπολογίζω για το υπόλοιπο της σεζόν".

Η Τότεναμ έχει χάσει και τον Χάρι Κέιν, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει τον Απρίλιο και ο Special One ανησυχεί για τις λίγες επιλογές του στην επίθεση ενόψει της συνέχειας: "Κάποιες φορές ανησυχούσα ότι δεν έχω επιθετικές επιλογές στον πάγκο. Τώρα δεν έχω επιθετικές επιλογές στο γήπεδο".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ