ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Η Γιουνάιτεντ σκόραρε με ένα πολύ παράξενο πέναλτι"

Μουρίνιο: "Η Γιουνάιτεντ σκόραρε με ένα πολύ παράξενο πέναλτι"
AP PHOTO/GLYN KIRK, POOL

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξήρε την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ στάθηκε στις απουσίες των "σπιρουνιών" και στο πέναλτι που κέρδισε η πρώην ομάδα του.

Η επιστροφή της Τότεναμ στη δράση της Premier League μετά από 102 ημέρες αποχής (το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της ήταν στις 10 Μαρτίου κόντρα στην Λειψία για το Champions League) δεν συνοδεύτηκε από νίκη, με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου να μένει στο 1-1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που την κράτησε έξι πόντους πίσω από την 4η θέση και την Τσέλσι.

Το γεγονός πάντως αυτό δεν πτόησε τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στο χορτάρι και να στέκεται στα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν τα σπιρούνια ενόψει του αγώνα με τους κόκκινους διαβόλους.

"Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα. Ο Χάρι (Κέιν) είχε να παίξει ποδόσφαιρο για έξι μήνες και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο, έδωσε τα πάντα. Ο Σον έμεινε για τέσσερις μήνες εκτός όπως και ο Μούσα (Ντεμπελέ) και έπαιξαν και αυτοί για 90 λεπτά.

Ο Λο Σέλσο έπαιξε έχοντας κάνει μόνο μία προπόνηση. Όλοι κατά τη γνώμη μου έκαναν φανταστική προσπάθεια. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτούς για τη δουλειά που έκαναν κατά τη διάρκεια της καραντίνας αλλά και για την προσπάθεια που έκαναν απόψε.

Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν είναι όμως το αποτέλεσμα που σκοτώνει τις φιλοδοξίες μας και την επιθυμία μας να παλέψουμε μέχρι το τέλος", δήλωσε αρχικά στο επίσημο κανάλι της Τότεναμ ο "special one", για να προσθέσει για τον αγώνα κόντρα στην πρώην ομάδα του:

Tottenham's manager Jose Mourinho walks across the pitch ahead of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Matt Childs, Pool)
Tottenham's manager Jose Mourinho walks across the pitch ahead of the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Matt Childs, Pool) AP PHOTO/MATT CHILDS, POOL

"Πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλοί και φρέσκοι στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού καθώς και στο τελευταίο 20λεπτο όταν άρχισαν να κάνουν τις αλλαγές τους και να πιέζουν λίγο περισσότερο... Δεν είχα στον πάγκο τον Λούκας και τον Ντέλε Άλι, ή αν ήταν εκείνοι βασικοί, τους Σον, Λαμέλα ή Μπέρχβαϊν, οπότε ήταν δύσκολο για εμάς.

Θέλαμε να ασκήσουμε πίεση όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο και οι τέσσερις επιθετικοί μας παίκτες αντιμετώπισαν κάποιες δυσκολίες. Παρόλα αυτά, η ομάδα πάλεψε στα 20 τελευταία λεπτά. Η ομάδα ήταν πολύ συμπαγής και βρήκαν γκολ μόνο από ένα πολύ παράξενο πέναλτι" .

Σημειώνεται πως ο special one δεν κατάφερε να νικήσει την Γιουνάιτεντ ούτε στο δεύτερο παιχνίδι που την αντιμετώπισε μετά από την αποχώρησή του από τους κόκκινους διαβόλους (Δεκέμβριος 2018), αφού στο ματς του πρώτου γύρου της φετινής Premier League οι κόκκινοι είχαν καταφέρει να επικρατήσουν με σκορ 2-1 απέναντι στα σπιρούνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έξαλλος ο Μουρίνιο με τον διαιτητή, τον έσωσε το VAR
Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρομερή κούρσα και τελείωμα από τον Μπέρχβαϊν
Τότεναμ - Γιουνάιτεντ 1-1: Χαμένες και οι δύο στη μάχη του Champions League
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ