ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Ήμασταν άτυχοι που το VAR δεν έδωσε κόκκινη τον Στέρλινγκ"

Μουρίνιο: "Ήμασταν άτυχοι που το VAR δεν έδωσε κόκκινη τον Στέρλινγκ"

Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, σχολίασε την απόφαση διαιτητή και του VAR να μην αποβάλλει τον Ράχιμ Στέρλινγκ στη φάση του πέναλτι της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Τότεναμ επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0, όμως και πάλι ο τεχνικός των Λονδρέζων, σχολίασε τη διαιτησία του αγώνα. Συγκεκριμένα στάθηκε στην πτώση του Στέρλινγκ μετά το χαμένο πέναλτι των Πολιτών στο 36ο λεπτό.

Την ώρα που ο Λορίς απέκρουσε το πέναλτι του Γκουτογκάν, ο Ραχίμ Στέρλινγκ έπεσε στο έδαφος διεκδικώντας την μπάλα από τον Γάλλο τερματοφύλακα. Κατά τον Μουρίνιο θα έπρεπε να έχει αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

"Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ήμασταν τυχεροί σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά από μία άλλη οπτική, ήμασταν πολύ άτυχοι που το VAR δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον Στέρλινγκ. Ήταν καθαρή κόκκινη κάρτα και θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι απέναντι σε 10 παίκτες για 75 λεπτά" σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός στο "Sky Sports".

Επιπλέον ο Μουρίνιο αναφέρθηκε τόσο στην απόκρουση του Λιορίς, όσο και στο παρθενικό γκολ του Μπέρχβαϊν: "Τα παιδιά ήταν φανταστικά. Η απόκρουση ήταν φανταστική. Ήταν θέλημα Θεού να μην μπει το πέναλτι. Το γκολ του Μπέρχβαϊν ήταν ασταμάτητο ακόμη και για έναν καλό τερματοφύλακα".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ