ΤΟΤΕΝΑΜ

Μπέιλ: ''Δε μετανιώνω που έφυγα από τη Ρεάλ''

Μπέιλ: ''Δε μετανιώνω που έφυγα από τη Ρεάλ''

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος επέστρεψε, μετά από επτά χρόνια, στην Τότεναμ, μίλησε στο Sky Sport για την επιθυμία του να βοηθήσει τους Spurs, ενώ δήλωσε πως δεν λυπάται που έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε το περασμένο Σάββατο (19/9) στην παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ υπό τη μορφή δανεισμού στην Τότεναμ. Έτσι, ο 31χρονος Ουαλό επιστρέφει ύστερα από επτά χρόνια στους Spurs, με τους οποίους και θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο άλλοτε σούπερ σταρ των ''μερένγκες'' σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο Sky Sports, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, εκφράζοντας την επιθυμία του να τη βοηθήσει να φτάσει πιο ψηλά, ενώ τόνισε επίσης, πως δεν λυπάται που αποχώρησε από τη Ρεάλ.

"Δε μετανιώνω για το τι έχω κάνει. Δεν αισθάνομαι καμία λύπη. Απλώς προσπαθώ και παίζω ποδόσφαιρο, αυτό μπορώ να κάνω και όλα όσα λέγονται εξωτερικά είναι εκτός ελέγχου μου", δήλωσε ο Μπέιλ σχετικά με τη Ρεάλ και τα ισπανικά μέσα, τα οποία ήταν ιδιαίτερα επικριτικά προς εκείνον το τελευταίο διάστημα.

"Θέλω να φέρω περισσότερα στους Spurs. Φυσικά όταν μπαίνεις σε οποιοδήποτε σύλλογο που θέλεις να τα πάει καλά, θέλεις και να βοηθήσεις την ομάδα όσο μπορείς. Έχουμε μια υπέροχη ομάδα. Προφανώς, από τη στιγμή που έχω φύγει, συνεχίζουν και προφανώς έφτασαν στον τελικό του Champions League, ο σύλλογος πήρε ένα νέο γήπεδο, το ίδιο το κλαμπ είναι καλύτερο, τα πηγαίνουν καλύτερα στην Premier League και κάθε χρόνο".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ