ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Φαβορί για τον πάγκο ο Αλέγκρι αν παραιτηθεί ο Ποτσετίνο

Juventus coach Massimiliano Allegri celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus coach Massimiliano Allegri celebrates at the end of the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εμφανίζεται μετέωρος στον πάγκο της Τότεναμ και σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα ο Μάσιμο Αλέγκρι είναι ο επικρατέστερος για να τον διαδεχτεί σε περίπτωση παραίτησης.

Αν η ισοπαλία στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στον Ολυμπιακό (σε ματς που προηγήθηκε 2-0 στο 30') ήταν το καμπανάκι, τότε ουδείς το άκουσε στο στρατόπεδο της Τότεναμ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν δύο ηχηρά χαστούκια: πρώτα με την ήττα στην Premier League από την Λέστερ και έπειτα με τον αποκλεισμό στον τρίτο γύρο του League Cup από ομάδα της τέταρτης κατηγορίας (Κόλτσεστερ).

Όλα αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα και οι δηλώσεις προβληματισμού του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ από το Νησί, τα προσεχή ματς των σπιρουνιών θα είναι κρίσιμα για το μέλλον αρκετών.

Ακόμα και του τεχνικού, με την "Sun" να αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμα πως ο Αργεντινός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το τιμόνι των δευτεραθλητών Ευρώπης και πως η διοίκηση των Λονδρέζων δεν είναι διατεθειμένη να πιαστεί στον ύπνο.

Για αυτό και προτοιμάζουν την διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση φυγής του Ποτσετίνο, με τους ανθρώπους της Τότεναμ να έχουν στην κορυφή της σχετικής τους λίστας τον Μάσιμο Αλέγκρι, ο οποίος αποχώρησε από την Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2018 και παραμένει ανενεργός εδώ και μήνες, έχοντας πάντα στο μυαλό του να βρει την κατάλληλη αγωνιστική πρόκληση για να συνεχίσει την καριέρα του.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ