ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Γιγαντομαχία τεσσάρων για τον Έρικσεν

Tottenham's Christian Eriksen runs during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Christian Eriksen runs during the English Premier League soccer match between Manchester City and Tottenham Hotspur at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Δεν είναι μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης που διεκδικεί τον Κρίστιαν Έρικσεν. Για τον "εγκέφαλο" της Τότεναμ φέρονται να ενδιαφέρονται άλλοι τρεις γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τρεις γίγαντες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αναμένεται να βάλουν δύσκολα στην Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν. Σύμφωνα με την AS, τον οσονούπω ελεύθερο Δανό θέλουν κλαμπ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το ισπανικό Μέσο υποστηρίζει ότι από την 1η Ιανουαρίου που ο Έρικσεν θα μπορεί να μιλήσει ελεύθερα με όποια ομάδα θέλει οι Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τον πολιορκήσουν.

Οι Βαυαροί αναζητούν ενίσχυση στο ρόστερ τους με παίκτη των χαρακτηριστικών των Δανών, η Γιουβέντους από την άλλη καλοβλέπει την περίπτωσή του αφού αν τον κλείσει από τώρα, το καλοκαίρι θα τον πάρει με μηδενικό κόστος, ενώ η Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία περίοδο των μεταγραφών, ο Έρικσεν -σύμφωνα με δημοσιεύματα- δεν ήθελε να μετακινηθεί στο Όλντ Τράφορντ, προτιμώντας περισσότερο το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Βέβαια, τώρα, με τις Μπάγερν και Γιούβε να έχουν μπει στο κόλπο, ο ανταγωνισμός για την Ρεάλ σίγουρα θ' αυξηθεί.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ