ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Η εξήγηση του Λορίς για τον τσακωμό με τον Σον

Τότεναμ: Η εξήγηση του Λορίς για τον τσακωμό με τον Σον

O Oύγκο Λορίς εξήγησε το λόγο για τον οποίο τα "έβαλε" με τον συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Σον κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου με την Έβερτον. (VIDEO)

H έντονη λογομαχία του Ούγκο Λορίς με τον Σον, στην ανάπαυλα του αγώνα μεταξύ της Τότεναμ και της Έβερτον, μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία. Οι δύο ποδοσφαιριστές λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, όταν ο Γάλλος τερματοφύλακας και αρχηγός της ομάδας ζήτησε τα... ρέστα από τον συμπαίκτη του, για μία προηγούμενη φάση.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, μετά το τέλος του αγώνα, πήρε θέση για το περιστατικό, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που οι παίκτες του έβγαλαν αντίδραση, ενώ θέση για το συμβάν πήρε κι ο Λορίς μιλώντας στο Sky Sports. Ο 34χρονος γκολκίπερ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα υποστηρίζοντας πως "ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών στα αποδυτήρια. Ό,τι συνέβη μεταξύ εμένα και του Σον, είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είδατε στο τέλος του αγώνα πόσο χαρούμενοι ήμασταν κι οι δύο που συμμετείχαμε στη νίκη επί της Έβερτον".

Για τη φάση του Ρισάρλιζον στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους, που άναψε την... σπίθα για το επεισόδιο με τον Σον, σχολίασε: "Στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου δεν κάναμε σωστό πρέσινγκ και δεχθήκαμε φάση για γκολ από τον αντίπαλο. Με ενόχλησε, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Προχωράμε".

Θυμηθείτε το επεισόδιο των δύο παικτών:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τότεναμ: Αρπάχτηκαν Λορίς και Σον
Μουρίνιο για το επεισόδιο Σον - Λορίς: "Ήταν υπέροχο"
Τότεναμ - Έβερτον 1-0: Επιστροφή στις νίκες και την ευρωπαϊκή μάχη
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ