ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Κίνηση-έκπληξη με Χαρτ

Burnley's Joe Hart during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Burnley's Joe Hart during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Σύμφωνα με τους "Times", η Τότεναμ κινείται για την απόκτηση του Τζο Χαρτ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπέρνλι, προκειμένου να πλαισιώσει τους Λορίς και Γκασανίγκα.

Σε μία κίνηση-έκπληξη προχωρά η Τότεναμ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ των " Times" είναι κοντά στην απόκτηση του Τζο Χαρτ που έμεινε ελεύθερος από την Μπερνλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να πλαισιώσει τους Ούγκο Λορίς και Πάουλο Γκασανίγκα με έναν γηγενή και έμπειρο τερματοφύλακα, με τον Χαρτ να πληροί τις προϋποθέσεις.

Tην τελευταία διετία ο 33χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε την Μπέρνλι, με την οποία μέτρησε συνολικά 24 συμμετοχές. Την εφετινή σεζόν, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Σον Ντάιτς, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει τρεις συμμετοχές, δύο στο FA Cup και μία στο League Cup.

Κατά το παρελθόν, ο Χαρτ έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τη φανέλα των Μπέρμιγχαμ, Τορίνο, Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Αγγλίας.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τότεναμ: Επίσημα δικό της ο Χόιμπιερκ
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ