ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Μεταγραφικό ρεκόρ στην ιστορία της με Εντομπελέ!

Lyon's Tanguy Ndombele, left, challenges for the ball with Apollon's Emilio Zelaya, right, during their Europa League group E soccer match in Decines, near Lyon, central France, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Tanguy Ndombele, left, challenges for the ball with Apollon's Emilio Zelaya, right, during their Europa League group E soccer match in Decines, near Lyon, central France, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Η Τότεναμ ήρθε σε συμφωνία με την Λιόν για την απόκτηση του Τανγκουί Εντομπελέ και είναι έτοιμη να τον κάνει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Για σχεδόν 1,5 χρόνο ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είδε τη διοίκηση της Τότεναμ να μην του φέρνει κάποιο παίκτη για την ενίσχυση του ρόστερ, όμως ο Ιούλιος του 2019 αρχίζει δυναμικά για τα "σπιρούνια" καθώς είναι μία ανάσα από την ολοκλήρωση ενός πολύ σπουδαίου deal.

Ο Τανγκουί Εντομπελέ βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Τότεναμ και σύμφωνα με το αγγλικό "Sky Sports", έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές, με την φιναλίστ του τελικού του Champions League να έχει δώσει ήδη τα χέρια με την Λιόν για την απόκτηση του 22χρονου Γάλλου μέσου έναντι του ποσού των 65.000.000 λιρών (κάτι παραπάνω από 72.000.000 ευρώ).

Λίγη ώρα αργότερα ήρθαν και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Τότεναμ και Λιόν, με τον Εντομπελέ να αποτελεί πλέον την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ καθώς μέχρι πρότινος την πρώτη θέση στη σχετική λίστα την είχε ο Ντάβιντσον Σάντσες (έδωσε 42.000.000 λίρες στον Άγιαξ το 2017).

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Τότεναμ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρη στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που έπεισε τον παίκτη, με την Τότεναμ να καταφέρνει να κατεβάσει την τιμή του παίκτη αν αναλογιστεί κανείς πως οι αρχικές αξιώσεις του Ζαν-Μισέλ Ολά για να τον παραχωρήσει ήταν 75.000.000 λίρες.

Photo Credits: AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ