ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Κέιν αφήνει ανοικτή την πόρτα εξόδου

Τότεναμ: Ο Κέιν αφήνει ανοικτή την πόρτα εξόδου

O επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, άφησε ανοικτό ν' αποχωρήσει σε περίπτωση που οι σπερς δεν καλύπτουν τις φιλοδοξίες του να φθάσει σε top επίπεδο.

Ορθάνοικτο το ενδεχόμενο ν' αποχωρήσει από την Τότεναμ σε περίπτωση που δεν καλύπτονται οι φιλοδοξίες να φθάσει σε top επίπεδο άφησε ο Χάρι Κέιν.

Ο 26χρονος Άγγλος διεθνής φορ έπλεξε σε συνέντευξη στο Sky Sports το εγκώμιο του Πορτογάλου προπονητή των σπερς, Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου στη διοίκηση και έδειξε διαθέσιμος ν΄αποχωρήσει σε περίπτωση που δεν διακρίνει σημάδια ομαδικής και προσωπικής βελτίωσης.

"Δεν μπορώ ν' απαντήσω στο εάν θα μείνω για πάντα στην Τότεναμ. Αγαπώ την ομάδα, πάντα την αγαπούσα. Αλλά όπως πάντα έλεγα εάν δεν νιώθω ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση, δεν θα μείνω όπως και να 'χει.

Είμαι φιλόδοξος, θέλω να βελτιωθώ, να γίνω καλύτερος, να γίνω top ποδοσφαιριστής. Όλα εξαρτώνται από το τι θα συμβεί στην ομάδα και πόσο θα βελτιωθούμε.

Οπότε δεν είναι δεδομένο ότι θα μείνω για πάντα στην Τότεναμ, όπως δεν είναι δεδομένο και το αντίθετο", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τον Μουρίνιο:

"Είναι ειλικρινής. Εάν σε συμπαθεί θα στο πει, εάν όχι πάλι θα στο πει. Μιλάμε αρκετά, συζητάμε για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα. Μου αρέσει που δουλεύουμε μαζί. Είναι σημαντική εμπειρία να δουλεύεις με έναν από τους καλύτερους στον κόσμο", υποστήριξε στο Sky Sports.

Photo credits: AP Images

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ