ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο "έκλεψε" δύο προπονητές από την Λιλ

Manchester United head coach Jose Mourinho gestures after his team won the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Saturday, Sept. 15, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United head coach Jose Mourinho gestures after his team won the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United at Vicarage Road stadium in Watford, England, Saturday, Sept. 15, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Ξέσπασε ο προπονητής της Λιλ, Κριστόφ Γκαλτιέ κατά του Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος πήρε μαζί του στην Τότεναμ δύο κόουτς της γαλλικής ομάδας.

Στα απόνερα της πρόσληψης Μουρίνιο στην Τότεναμ, προστέθηκε το ξέσπασμα του προπονητή της Λιλ, Κριστόφ Γκαλτιέ. Συγκεκριμένα, τον "Μου" στο Λονδίνο ακολούθησαν οι Ζοάο Σακραμέντο και Νούνο Σάντος. Ο πρώτος θα είναι το νούμερο δύο στους Σπερς, πίσω από τον Πορτογάλο και ο δεύτερος είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο Γκαλτιέ, λοιπόν, είπε στις δηλώσεις του με ειρωνικό τόνο κατά του Μουρίνιο: " Ο καθένας λειτουργεί με τον τρόπο του. Είναι πραγματικά κομψό, πολύ κομψό να λειτουργείς έτσι..."

Επίσης, γράφτηκε από τα αγγλικά ΜΜΕ ότι ο Μουρίνιο στοχεύει να πάρει και τον αθλητικό διευθυντή της Λιλ, Λουίς Κάμπος.

Επί του συγκεκριμένου θέματος ο Γκαλτιέ φάνηκε αισιόδοξος πως ο Κάμπος δεν θ' αφήσει το γαλλικό κλαμπ: " Ο Λουίς είναι 200% συγκεντρωμένος στο πρότζεκτ μας και δεν τον βλέπω να κοιτάζει προς άλλη κατεύθυνση. Είμαστε κοντά και βλέπουμε μπροστά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζοζέ Μουρίνιο: "Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη, θα κάνω νέα"

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ