Ο προπονητής της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, εμφανίζεται να παραπονιέται προς τους παίκτες του ότι μισεί να προφέρουν το όνομα του λάθος, αποκαλύπτονας πως πολλοί τον αποκαλούν Χοσέ.

Μέσα στο καλοκαίρι στο Amazon Prime πρόκειται να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντές της Τότεναμ "All or Nothing". Σε αυτό πρόκειται να αποκαλυφθούν αρκετά περιστατικά για το τι συνέβαινε στα παρασκήνια της φετινής σεζόν των σπιρουνιών.

ADVERTISING

Όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ δίνονται στη δημοσιότητα promo βίντεο, τα οποία δίνουν στοιχεία για το τι θα παρακολουθήσουμε. Σ' ένα από αυτά, λοιπόν, βλέπουμε τον Ζοσέ Μουρίνιο να παραπονιέται στους παίκτες του για το όνομά του.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο εμφανίζεται ο Special One να συστήνεται στον Ζαφέτ Τανγκανγκά και ρωτάει μάλιστα τον νεαρό αμυντικό πώς προφέρεται το όνομά του. Στη συνέχεια περιγράφει στους παίκτες του ότι απεχθάνεται να προφέρονται το όνοματα λάθος, όπως συμβαίνει και σε αυτόν.

"Όλοι με λένε Χοσέ, δεν είμαι ο Χοσέ, με λένε Ζοσέ" αναφέρει στους ποδοσφαιριστές του ο Μουρίνιο την ώρα της προπόνησης.

ADVERTISING

Δείτε το βίντεο: