ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο προσφέρει Μόουρα για να πάρει τον Μίλικ

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο προσφέρει Μόουρα για να πάρει τον Μίλικ
AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βλέπει τον Αρκάντιους Μίλικ ως ιδανικό μπακ-απ του Χάρι Κέιν στη γραμμή κρούσης της Τότεναμ και είναι διατεθειμένος να προσφέρει ως αντάλλαγμα στην Νάπολι και τον Λούκας Μόουρα.

Σφήνα στην Γιουβέντους στην υπόθεση απόκτησης του Αρκάντιους Μίλικ μπαίνει η Τότεναμ σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail", ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει εξαιρετική γνώμη για τον επιθετικό της Νάπολι, το συμβόλαιο του οποίου με τους παρτενοπέι λήγει το καλοκαίρι του 2021 και δεν δείχνει μέχρι στιγμής διάθεση να το ανανεώσει, και επιθυμεί να τον έχει μαζί του στο "Tottenham Hotspur Stadium".

To σχέδιο του Πορτογάλου είναι να τον αποκτήσει με την προοπτική είτε να αποτελέσει ένα άκρως αξιόπιστο μπακ-απ του Χάρι Κέιν στην επίθεση των σπιρουνιών ή ακόμα και να κληθεί να λειτουργήσει ως ο βασικός φορ της ομάδας του Βορείου Λονδίνου σε περίπτωση αποχώρησης του Κέιν.

Napoli's Arkadiusz Milik celebrates after scoring his side's first goal during the Italian Serie A soccer match between Napoli and Lecce at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP)
Napoli's Arkadiusz Milik celebrates after scoring his side's first goal during the Italian Serie A soccer match between Napoli and Lecce at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το καλοκαίρι ο Μίλικ συμπληρώνει μία τετραετία στην Serie A και έχει να επιδείξει 47 γκολ σε 114 συμμετοχές (τα 13 τη φετινή σεζόν), ενώ με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του (έκανε ντεμπούτο το 2014 και έχει πάρει μέρος σε ένα Euro και ένα Μουντιάλ) μετράει 14 τέρματα σε 49 εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ