ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο "βομβάρδισε" τον Μέρσον μέσα από τη στατιστική

Tottenham's manager Jose Mourinho sits on the podium during a press conference Leipzig, Germany, Monday, March 9, 2020. RB Leipzig will face Tottenham for a Round of 16, 2nd leg Champions League soccer match on Tuesday, March 10, 2020. (AP Photo/Jens Meyer)
Tottenham's manager Jose Mourinho sits on the podium during a press conference Leipzig, Germany, Monday, March 9, 2020. RB Leipzig will face Tottenham for a Round of 16, 2nd leg Champions League soccer match on Tuesday, March 10, 2020. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Ο Πολ Μέρσον συνέστησε στον Χάρι Κέιν να μη συνεχίσει στην Τότεναμ ελέω Μουρίνιο και ο special one πέρασε στην αντεπίθεση με τη βοήθεια των Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ντρογκμπά, Ιμπραχίμοβιτς και Μιλίτο!

Ο Πολ Μέρσον συνέστησε στον Χάρι Κέιν να μη συνεχίσει στην Τότεναμ ελέω Ζοζέ Μουρίνιο και ο special one πέρασε στην αντεπίθεση με τη βοήθεια της στατιστικής και των Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ντρογκμπά, Ιμπραχίμοβιτς και Μιλίτο!

Η επανεμφάνιση του Χάρι Κέιν στα γήπεδα μετά από απουσία έξι μηνών δεν συνοδεύτηκε από θετική εμφάνιση για τον Άγγλο διεθνή επιθετικό, καθώς στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) πέρασε σχεδόν απαρατήρητος και έκανε πολλούς να διατυπώσουν απορίες για το αν ήταν 100% έτοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο Πολ Μέρσον πάλι, βρήκε την αιτία του... κακού στον Ζοζέ Μουρίνιο, υποστηρίζοντας πως με τον Πορτογάλο στον πάγκο και με το στιλ παιχνιδιού που επιλέγει θα δυσκολευτεί από εδώ και πέρα ο Κέιν, γεγονός που έκανε τον special one να πάρει φόρα και να μην σταματάει, μιλώντας για 4 σερί λεπτά.

Δεν έμεινε μόνο στο γεγονός πως το ρεκόρ του Κέιν μαζί του είναι αξιοπρεπές (7 γκολ σε 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) αλλά χρησιμοποίησε τη στατιστική για να απαντήσει στον παλαίμαχο μέσο, φέρνοντας παραδείγματα σπουδαίων παικτών με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και είχαν εντυπωσιακά νούμερα να επιδείξουν.

"Αισθάνομαι λίγο παράξενα από ορισμένα σχόλια, ειδικά επειδή φαίνεται πως κάποια από αυτά τα σχόλια και αυτές οι αναλύσεις άρχισαν από τον Πολ. Θα πρέπει να πω ότι σέβομαι πολύ, ανθρώπους όπως εκείνον.

Και επειδή σέβομαι πολύ, θέλω να είμαι καλός στην απάντησή μου. Δεν νομίζω πως είναι έτοιμος για μία άσχημη απάντηση...

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο "βομβάρδισε" τον Μέρσον μέσα από τη στατιστική

Στην περίπτωσή μας, ο Χάρι είχε να παίξει σε αγώνα εδώ και έξι μήνες. Είναι εύκολο με τη βοήθεια της στατιστικής να βρεις πόσα γκολ είχε παίξει ο Χάρι πριν τον τραυματισμό του με εμένα στον πάγκο και πόσα γκολ είχε" , τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο, για να περάσει στη συνέχεια σε καταγραφή δεδομένων.

"Είχα έναν τύπο που τον έλεγαν Ντρογκμπά. Έπαιξε 4 σεζόν μαζί μου, έβαλε 186 γκολ, που μας κάνει 46 γκολ μέσο όρο ανά σεζόν (σ.σ. έκανε λάθος ο Μουρίνιο μιας που ο Ντρογκμπά είχε 73 γκολ σε 186 συμμετοχές του στην Τσέλσι με τον Μουρίνιο στον πάγκο).

Είχα και έναν άλλον τύπο που δεν είναι επίσης κακός. Παίζει στην Γιουβέντους τώρα (σ.σ. ο Κριστιάνο Ρονάλντο). Έπαιξε για μένα τρεις σεζόν, είχε 168 γκολ, που μας κάνει 56 γκολ τη σεζόν.

Έχω και έναν ακόμα τύπο που επίσης δεν είναι κακός και τον λένε Καρίμ Μπενζεμά. Έπαιξε τρία χρόνια μαζί μου, δεν ήταν πάντα βασικός επειδή ήταν νεαρός στην ηλικία, αλλά σκόραρε 78 γκολ σε τρεις σεζόν, δηλαδή 26 γκολ ανά σεζόν.

Είχα και έναν άλλον τύπο που τον έλεγαν Μιλίτο. Έπαιξε μία σεζόν για μένα, πέτυχε 30 γκολ, πήρε τρεις τίτλους. Ο μέσος όρος φυσικά είναι 30 γκολ. Είχα και έναν ακόμα τύπο που έπαιξε μαζί μου για 1,5 χρόνο. Έναν ψηλό τύπο που τον λένε Ζλάταν. Πέτυχε 58 γκολ, που μας κάνει 29 γκολ ανά σεζόν.

Τότεναμ: Ο Μουρίνιο "βομβάρδισε" τον Μέρσον μέσα από τη στατιστική

Οπότε αγαπητέ Πολ, νομίζω πως ο Χάρι Κέιν δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να σκοράρει για τις ομάδες μου, ειδικά όταν είναι εντάξει από φυσική κατάσταση. Οπότε αυτό είναι το μήνυμά μου απέναντι σε κάποιον που σέβομαι πολύ.

Είστε όλοι ελεύθεροι να έχετε γνώμη, εγώ είμαι ελεύθερος να διαφωνώ. Θα μπορούσα να ήμουν επιθετικός στην απάντησή μου, ήμουν άλλωστε επιθετικός στο παρελθόν αρκετές φορές και μπορώ ακόμα και τώρα να είμαι.

Αποφάσισα, επειδή είναι ο Πολ και έχω σεβασμό απέναντί του -και άλλα πράγματα εκτός από σεβασμό- να απαντήσω απλά με δεδομένα. Έχετε την απάντησή μου".

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛ ΜΕΡΣΟΝ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έξαλλος ο Μουρίνιο με τον διαιτητή, τον έσωσε το VAR
Μουρίνιο: "Η Γιουνάιτεντ σκόραρε με ένα πολύ παράξενο πέναλτι"
Τότεναμ - Γιουνάιτεντ 1-1: Χαμένες και οι δύο στη μάχη του Champions League
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ