ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Μπερμπάτοφ δικαιολογεί τις τάσεις φυγής του Κέιν

Tottenham's Harry Kane reacts during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Harry Kane reacts during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δήλωσε ότι κατανοεί πλήρως τους λόγους για τους οποίους ο Χάρι Κέιν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Τότεναμ.

Από την στιγμή που δήλωσε ότι δεν αποκλείεται στο εγγύς μέλλον να αποχωρήσει από την Τότεναμ, ο Χάρι Κέιν έβαλε... φωτιές στους φίλους της αγγλικής ομάδας. Κι αυτό γιατί πέραν του ότι πρόκειται για τον αρχηγό, αποτελεί εδώ και χρόνια τον κορυφαίο παίκτη και το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο των σπιρουνιών.

Την ώρα πάντως που πολλοί κάνουν λόγο για σκέψεις που θα μπορούσαν να μην έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δικαιολόγησε πλήρως τον σέντερ φορ της Τότεναμ. Κι αυτό γιατί, όπως εξήγησε, έχει βρεθεί σε παρόμοια θέση στο παρελθόν, όταν -κάποια στιγμή- η επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους ξεπέρασε την αγάπη του για τον σύλλογο.

" Βλέπω πολλές ομοιότητες στην κατάσταση που πέρασ εγώ με αυτό που συμβαίνει τώρα με τον Χάρι Κέιν. Αισθάνομαι ότι η καριέρα του βρίσκεται στο ίδιο σημείο που βρισκόταν κι η δική μου, φτάνεις σε ένα σημείο που θέλεις να είσαι στο σωστό μονοπάτι και σκέφτεσαι ότι θέλεις να κερδίσεις τίτλους" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος το 2008 άφησε την Τότεναμ για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους κόκκινους διαβόλους να πληρώνουν 30.000.000 λίρες στα σπιρούνια.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ