ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Ολυμπιακός την γύρισε εννέα χρόνια πίσω

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

H Τότεναμ προηγήθηκε 2-0 στο "Καραϊσκάκης" όμως απέτυχε να πάρει τη νίκη, με τον Ολυμπιακό να επαναλαμβάνει ό,τι έκανε στους Λονδρέζους και η Βέρντερ του Μάρκο Μάριν το 2010!

Καλύτερη εκκίνηση στο φετινό Champions League δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, με την Τότεναμ να βρίσκεται μπροστά με δύο γκολ διαφορά έναντι του Ολυμπιακού στο Φάληρο, χάρη στους Χάρι Κέιν (26' πέναλτι) και Λούκας Μόουρα (30').

Δυστυχώς όμως για τη φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης ο Ολυμπιακός έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και μπόρεσε να της βάλει δύο γκολ και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, φέρνοντάς την σε μία άβολη κατάσταση που δεν συνηθίζει να βρίσκεται.

Για την ακρίβεια, αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά σε αγώνα της στο Champions League που η ομάδα του Βορείου Λονδίνου απέτυχε να πάρει τη νίκη έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, με την πρώτη να καταγράφεται στις 14 Σεπτεμβρίου του 2010, με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης.

Σε εκείνο το ματς τα σπιρούνια είχαν προηγηθεί 2-0 με τα γκολ των Πάσανεν στο 12' (αυτογκόλ) και Κράουτς στο 18' (από ασίστ του Φαν Ντερ Φάαρτ), με τους πράσινους της Βρέμης να φέρνουν το ματς στα ίσα και να κερδίζουν το βαθμό της ισοπαλίας με δύο παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν μερικά χρόνια.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα, είχε μείωσε το σκορ σε 2-1 ενώ ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Μάριν, είχε γράψει το τελικό 2-2 στο "Βέζερ Στάντιον" με τέρμα στο 47ο λεπτό.

Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις στo Fantasy Champions League τουρνουά του Stoiximan.gr

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κέιν: "Είμαστε απογοητευμένοι"
Ολυμπιακός - Τότεναμ: Σκληρή κριτική του Φέρντιναντ στους σπερς
Ποτσετίνο: "Απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα"
TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ