ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Ο Ποτσετίνο τον Γενάρη παίρνει σκούπα και διώχνει παίκτες

Tottenham's manager Mauricio Pochettino looks out during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at the Tottenham Hotspur stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's manager Mauricio Pochettino looks out during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Aston Villa at the Tottenham Hotspur stadium in London, Saturday, Aug. 10, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φέρεται αποφασισμένος να διώξει αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Τότεναμ τον Ιανουάριο. Ο Αργεντινός θέλει να σοκάρει την ομάδα και να την επαναφέρει στις πρώτες θέσεις της Premier League.

Η απογοητευτική σεζόν που διανύει η Τότεναμ φαίνεται πως έχει κινητοποιήσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος τον Ιανουάριο φέρεται έτοιμος ν' ανοίξει την πόρτα της εξόδου σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του λονδρέζικου κλαμπ.

Για την ακρίβεια οι Times υποστηρίζουν σε δημοσίευμά τους ότι γνωρίζουν τους παίκτες που έχει τοποθετήσει ο Αργεντινός στην μαύρη του λίστα. Πρώτος και καλύτερος ο Κρίστιαν Έρικσεν που ούτως ή άλλως το καλοκαίρι θα πάει σε όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος (τελειώνει το συμβόλαιό του).

Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ του προαναφερθέντος Μέσου σημειώνει ότι στη λίστα είναι επίσης ο Ντάιερ (τον θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ο Ντάνι Ρόουζ, ο Οριέ και ο Γουενιάμα. Πλέον, μένει να δούμε αν το δημοσίευμα θα επιβεβαιωθεί και ο Ποτς θα προχωρήσει σε τόσο σημαντικές αλλαγές στην ομάδα του και μάλιστα μεσούσης της σεζόν.

Βέβαια, μέσα σ' όλα αυτά πρέπει να συμπεριλάβουμε το γεγονός ότι και η θέση του Ποτσετίνο στον πάγκο της περσινής φιναλίστ του Champions League δεν είναι 100% διασφαλισμένη.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ