ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Πήρε πίσω τον γκολκίπερ που έδιωξε πριν από 3,5 μήνες

Τότεναμ: Πήρε πίσω τον γκολκίπερ που έδιωξε πριν από 3,5 μήνες

Ο Ουγκό Γιορίς τραυματίστηκε σοβαρά και η Τότεναμ απέκτησε τον Μίχελ Φορμ, τον τερματοφύλακα δηλαδή που έδιωξε πριν από 3,5 μήνες. Συμβόλαιο μέχρι το τέλος του έτους για τον 35χρονο Ολλανδό.

Ο Ουγκό Γιορίς θα επιστρέψει στη δράση από το 2020 μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στον αγώνα Μπράιτον - Τότεναμ. Ο Γάλλος τερματοφύλακας της Τότεναμ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, δεν θα χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, αλλά υπέστη ζημιά στο σύνδεσμο και η επάνοδός του θα κρατήσει μήνες.

Είναι δεδομένο, ασφαλώς, ότι δεν παίζει με τον Ολυμπιακό στις 26 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Η Τότεναμ, στο μεταξύ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (14/10) την απόκτηση τερματοφύλακα. Μια γνώριμη λύση, τον Μίχελ Φορμ, τον οποίο άφησε ελεύθερο πριν από μόλις 3,5 μήνες.

Ο 35χρονος Ολλανδός είχε υπογράψει στους Σπερς το 2014, προερχόμενος από τη Σουόνσι. Σε πέντε σεζόν με την ομάδα του Λονδίνου έκανε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Φορμ πήρε τη φανέλα με το Νο13 και υπέγραψε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ