ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Πρόβλημα για Μουρίνιο, θλάση ο Κέιν

Tottenham's Harry Kane reacts during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Tottenham's Harry Kane reacts during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Χάρι Κέιν τραυματίστηκε στο πρωτοχρονιάτικο ματς της Τότεναμ με την Σαουθάμπτον. Μερικές ημέρες αργότερα έγινε γνωστό πως ο Άγγλος επιθετικός ταλαιπωρείται με θλάση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού.

Συναγερμός στην Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο. Το... πολυβόλο του Λονδίνου, Χάρι Κέιν χτύπησε στο ματς με την Σαουθάμπτον την πρωτοχρονιά και στις 3/1 το αγγλικό κλαμπ ανακοίνωσε πως εν τέλει ο αρχηγός μπαίνει στα πιτς με θλάση στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Η Τότεναμ, πάντως, δεν έκανε γνωστό το διάστημα της απουσίας του κάπτεν της εθνικής Αγγλίας. Στο Νησί τα Μέσα σημειώνουν ότι έμπειρος σκόρερ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι 100% έτοιμος ώστε να παίξει στα ματς του Champions League με την Λειψία σε ένα μήνα.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ