ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Σάντσες, το νέο πρόβλημα ενόψει Ολυμπιακού

Τότεναμ: Σάντσες, το νέο πρόβλημα ενόψει Ολυμπιακού

Ο αμυντικός της Τότεναμ, Ντάβινσον Σάντσες, αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, λίγο πριν από τους αγώνες των Σπερς με Κρίσταλ Πάλας και Ολυμπιακό.

Με ενοχλήσεις στον αστράγαλο επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κολομβίας ο Ντάβινσον Σάντσες. Ο κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ, που είναι βασικός στην Premier League (στο ντέρμπι με την Άρσεναλ μάλιστα έπαιξε δεξιός μπακ), είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Ο 23χρονος εξετάζεται από το ιατρικό επιτελείο των Σπερς και μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Υπενθυμίζεται ότι ένας άλλος παίκτης των Λονδρέζων, ο Λο Σέλσο, τραυματίστηκε στο ισχίο και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Ο Σάντσες υπέγραψε στην Τότεναμ τον Αύγουστο του 2017, προερχόμενος από τον Άγιαξ. Το συμβόλαιό του στην ομάδα του Λονδίνου εκπνέει το 2024.

-Το Champions League ξεκινάει στις 17/09. Είναι έτοιμη η ομάδα σου; Fantasy Champions League τουρνουά με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα (αξίας ή ύψους) 100.000€!* (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά)

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ