ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Super deal 30 εκατ. ευρώ με Ρεάλ για Ρεγκιλόν

Sevilla's Sergio Reguilon celebrates after scoring his side's first goal during the Europa League, round of 16 soccer match between Roma and Sevilla, at the Schauinsland-Reisen-Arena in Duisburg, Germany, Thursday, Aug. 6, 2020. (Wolfgang Rattay/Pool Photo via AP)
Sevilla's Sergio Reguilon celebrates after scoring his side's first goal during the Europa League, round of 16 soccer match between Roma and Sevilla, at the Schauinsland-Reisen-Arena in Duisburg, Germany, Thursday, Aug. 6, 2020. (Wolfgang Rattay/Pool Photo via AP) WOLFGANG RATTAY/POOL PHOTO VIA AP

Μία ανάσα από την απόκτηση του Σέρχιο Ρεγκιλόν από την Ρεάλ έναντι του ποσού των 30.000.000 ευρώ είναι η Τότεναμ, η οποία φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τους Μαδριλένους όσο και με τον Ισπανό αριστερό μπακ.

Μετά από την περυσινή σεζόν του στην Σεβίλλη με την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από την Ρεάλ και το φινάλε τον βρήκε να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Europa League, ο Σέρχιο Ρεγκιλόν φτιάχνει ήδη τις βαλίτσες του για να μετακομίσει στο Νησί.

Όπως αναφέρουν αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά ΜΜΕ, η Τότεναμ ήρθε σε συμφωνία εδώ και λίγες ώρες με την Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του 23χρονου Ισπανού αριστερού μπακ έναντι του ποσού των 30.000.000 ευρώ, με τα σπιρούνια να βρίσκουν και τη χρυσή τομή με τον παίκτη που δέχτηκε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους μέχρι το 2025.


Για τον παίκτη είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως δεν ήταν διατεθειμένη να φτάσει σε αυτό το ποσό που προσέφερε η ομάδα του Λονδίνου (οι κόκκινοι διάβολοι έδιναν 20.000.000 ευρώ συν μπόνους), ενώ όπως έγινε γνωστό, η Τότεναμ δέχτηκε να μπει ρήτρα που επιτρέπει στους μερένγκες να κάνουν ξανά δικό τους τον Ρεγκιλόν καταβάλλοντας το ερχόμενο καλοκαίρι του ποσό των 45.000.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ανοιχτός παραμένει ο δίαυλος επικοινωνίας της Τότεναμ με την Ρεάλ για τον Γκάρεθ Μπέιλ, με την πρώτη να βολιδοσκοπεί τις προθέσεις των Μαδριλένων για το αν σκοπεύουν να αφήσουν τον Ουαλό να επιστρέψει στο Λονδίνο επτά χρόνια μετά από την αποχώρησή του, με τη μορφή δανεισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ