ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Συμφωνία με PSV για Μπέργκβαϊν, κοντά και σε Πιάτεκ

Netherlands' Steven Bergwijn in action during the Euro 2020 group C qualifying soccer match between Belarus and Netherlands at the Dinamo stadium in Minsk, Belarus, Sunday, Oct. 13, 2019. (AP Photo/Sergei Grits)
Netherlands' Steven Bergwijn in action during the Euro 2020 group C qualifying soccer match between Belarus and Netherlands at the Dinamo stadium in Minsk, Belarus, Sunday, Oct. 13, 2019. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Σύμφωνα με την "Telegraaf", η Τότεναμ ήρθε σε συμφωνία με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του 22χρονου Ολλανδού εξτρέμ, Στέφεν Μπέργκβαϊν αντί 30.000.000 ευρώ, ενώ είναι κοντά και στον Κρίστοφ Πιάτεκ της Μίλαν.

Κοντά στην ολοκλήρωση ενός διπλού "μπαμ" βρίσκεται η Τότεναμ λίγες ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Telegraaf", οι διοικούντες την αγγλική ομάδα ήρθαν σε συμφωνία με τους αντίστοιχους της Αϊντχόφεν για την απόκτηση του 22χρονου Ολλανδού εξτρέμ, Στέφεν Μπέργκβαϊν αντί 30.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες στο Λονδίνο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του. O Μπέργκβαϊν, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της PSV, είχε την εφετινή σεζόν 12 γκολ και έξι ασίστ σε 26 αγώνες σε πρωτάθλημα, Europa League και προκριματικά Champions League. Παράλληλα, είναι διεθνής εννιά φορές με την Ολλανδία.

Την ίδια στιγμή, οι "Spurs" είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Μίλαν για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Κριστόφ Πιάτεκ. Ο Πολωνός επιθετικός προορίζεται για μπακ απ του Χάρι Κέιν, ο οποίος αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμών την τελευταία διετία, με αποτέλεσμα η Τότεναμ να μην έχει έναν αξιόλογο αντικαταστάτη του.

Photo Credits: AP Photo/Sergei Grits

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ