ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίκαλα: Νέος τεχνικός ο Γράφας

FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Θωμά Γράφα στην τεχνική τους ηγεσία. Ο 48χρονος Έλληνας τεχνικός αντικαθιστά τον Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο των Θεσσαλών μετά από πέντε ματς.

Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας μετά από πέντε ματς στην τρέχουσα σεζόν της Football League για τα Τρίκαλα. Η ομάδα της Θεσσαλίας αναπλήρωσαν άμεσα το κενό που άφησε η απομάκρυνση του Ράτκο Ντόστανιτς με την πρόσληψη του Θωμά Γράφα.

Ο 48χρονος Έλληνας τεχνικός, ο οποίος εργαστεί σε Αιγάλεω, Κηφισιά, Ηρακλή Ψαχνών, Απόλλωνα Πόντου, ΑΕΛ, Πιερικό, Χανιά, Βέροια στη Super League και Σπάρτη, επιστρέφει στα Τρίκαλα, με τη δύσκολη αποστολή να τα επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:

"Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Θωμά Γράφα. Σε δηλώσεις του ο νέος τεχνικός της ομάδας μας τόνισε:

"Γνωρίζω πολύ καλά πού έρχομαι και πιο ακριβώς είναι το μέγεθος του ΑΟ Τρίκαλα. Δεν είναι ώρα να αναφερθούμε σε λάθη τα οποία ενδεχομένως έγιναν. Θα πρέπει αρχής γενομένης από σήμερα να συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα για να ανακάμψουμε αγωνιστικά. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Από τον μεγαλομέτοχο, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους φιλάθλους τους οποίους σέβομαι απεριόριστα. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε σκληρά με όσους παίκτες θέλουν και μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ