ΒΟΛΟΣ

Φεράντο: "Την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν οι δανεικοί"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Βόλου, Χουάν Φεράντο, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως ενημερώθηκε δυο 24ώρα πριν το ματς πως δεν θα έχει στη διάθεση του τους έξι δανεικούς και έπρεπε να αλλάξει τα πλάνα του.

Η απουσία των δανεικών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στον Βόλο για την οποία ενημερώθηκε την Πέμπτη όπως δήλωσε ο Χουάν Φεράντο τον ανάγκασε να αλλάξει τα πλάνα του. Και πάλι όμως ο τεχνικός της ομάδας του Βόλου έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 2-0.

Αρχικά και ύστερα από σχετική ερώτηση για την απουσία των έξι δανεικών από τον ΠΑΟΚ και κατά πόσο αυτό επηρέασε τα πλάνα του ο Χουάν Φεράντο τόνισε:

«Θα σας πω απλά πως την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν ένα πρόβλημα για μένα. Αλλά αυτό έδωσε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά όπως για παράδειγμα ο Τσίκα να κάνουν καλή εμφάνιση και να μου αποδείξουν ότι μπορώ να τους υπολογίζω.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Αντίθετα προσπάθησαν πολύ αφού αναγκαστήκαμε με βάση τις απουσίες που είχαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που συνήθως αγωνιζόμαστε».

Για το πού κρίθηκε η αναμέτρηση:
«Στην ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και αυτό φάνηκε και με τον κόσμο που ήρθε να τον δει. Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που δεν συγχωρούν τα λάθη. Εμείς δεν τα αποφύγαμε, το πληρώσαμε και ήρθε η ήττα».

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ