ΒΟΛΟΣ

Ξηρόφωτος: "Το παιχνίδι κρίθηκε στην αποβολή"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Βόλου, Στέφανος Ξηρόφωτος, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στην αποβολή του Γκουαροτσένα που ήρθε στο χειρότερο δυνατό σημείο για την ομάδα του.

Στην αποβολή του Γκουαροτσένα στο 64' με το σκορ στο 2-1 στάθηκε ο τεχνικός του Βόλου, Στέφανος Ξηρόφωτος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας σημείωσε:

«Είχαμε την ατυχία να δεχτούμε ένα γκολ στο τρίτο λεπτό, ενώ μετά το 20λεπτο θεωρώ ότι πατούσαμε καλά αλλά η ατυχία μας συνεχίστηκε στο 46’ όταν έγινε η πιο δύσκολη στιγμή στο ποδόσφαιρο το να γίνει δηλαδή το 2-0 σε ένα τέτοιο σημείο.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά, πως θα είμαστε βελτιωμένοι και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γίνεται. Ήμασταν καλύτεροι στο διάστημα 45’ μέχρι 65’ καθώς έγινε το γκολ μας, είχαμε και ευκαιρίες.

Μετά ήρθε η αποβολή και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ποιοτική ομάδα, εκμεταλλεύθηκε την αποβολή και πήρε το ματς. Συνεχίζουμε, θα παλέψουμε να βρούμε ρυθμό και να φανούμε καλοί στην δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει».

TAGS ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ